Υπηρεσίες

Web development

Κατασκευή ιστοσελίδας

Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε μοναδικές ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας στρατηγικές που σας βοηθούν να μετατρέψετε όλο και περισσότερους επισκέπτες σε πελάτες. Οι ιστοσελίδες που σχεδιάζουμε συνδυάζουν λειτουργικότητα, περιεχόμενο και design έτσι ώστε να καλέσει τους επισκέπτες να την εξερευνήσουν.

Κατασκευή eshop

Το imonline shop αποτελεί μια καινοτόμο λύση που καλύπτει όλο το φάσμα των αναγκών διαχείρισης περιεχομένου ηλεκτρονικού καταστήματος. Λόγω της δομημένης του αρχιτεκτονικής εστιάζει στις τρέχουσες ανάγκες σας και επεκτείνεται γρήγορα και εύκολα.

Κατοχύρωση domain name

Το domain name αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της διαδικτυακής παρουσίας μιας επιχείρησης. Αποκτήστε το δικό σας domain name και ξεκινήστε να σχεδιάζετε την διαδικτυακή σας προβολή. Η imonline είναι επίσημος καταχωρητής ονομάτων χώρου .gr και .ελ από το 2008.

Digital Sustainability

Το Easy CRM αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην εταιρεία μας. Είναι μία πολυλειτουργική διαδικτυακή εμπειρία οργάνωσης επιχειρήσεων και διαχείρισης πελατών. Είναι το διαδικτυακό λογισμικό που διευκολύνει την οργάνωση και την αλληλεπίδραση των πελατειακών σας σχέσεων. Πιο συγκεκριμένα, είναι το εργαλείο το οποίο διαχειρίζεται τα στοιχεία των πελατών, τις πωλήσεις και τη ροή των εργασιών.

Digital marketing

Social media marketing

Τα social media είναι το πλέον σύγχρονο επαγγελματικό μέσο που αυξάνει την αναγνωρισιμότητα της εταιρείας σας. Η στρατηγική social media marketing, είναι ο τρόπος που θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε στοχευμένο κοινό και να διευρύνετε το brand awareness της επιχείρησής σας.

Καμπάνιες Google Ads

Η imonline είναι μια από τις ελάχιστες πιστοποιημένες Πανελλαδικά εταιρείες Google Ads. Με εμπειρία πολλών ετών και την πιστοποίηση Google Partner, είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε και να διαχειριστούμε τις καμπάνιες σας, όπως επίσης και να βελτιστοποιήσουμε τις υπάρχουσες.

Επαγγελματική φωτογράφιση

Στην imonline πιστεύουμε ότι οι φωτογραφίες των προϊόντων σας και του χώρου σας είναι το κλειδί για το αποτελεσματικό marketing που θα σας φέρει κοντά με τους πελάτες, υποψήφιους και υπάρχοντες. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους, λένε την δική σας ιστορία.

Παραγωγή βίντεο

Η imonline προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες παραγωγής βίντεο των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Μέσω ενός επαγγελματικού βίντεο το κοινό σας, θα μπορέσει να σας απολαύσει εν δράσει. Η ομάδα μας χρησιμοποιεί εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και έχει πλούσια και μακροχρόνια εμπειρία.

Λοιπές υπηρεσίες

Φιλοξενία ιστοσελίδας, Search engine optimization, Εταιρική ταυτότητα, Bing Ads, Yandex Specialist, Φωτογράφιση με drone, Φωτογραφίες 360 Virtual Tour, imonline cms.