Φιλοξενία ιστοσελίδας

Η φιλοξενία ιστοσελίδων αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι για την αποτελεσματική προβολή της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο. Η imonline σας προσφέρει ένα εύρος επιλογών σε πακέτα και παροχές κατάλληλα για την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας, έχοντας επιλέξει το κορυφαίο data center της χώρας της Lamda Hellix.

Το Athens-2 είναι το νέο, κορυφαίο data center της Lamda Hellix. Σχεδιασμένο να εξυπηρετεί ανάγκες κάθε μεγέθους, είδους ή πολυπλοκότητας, χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες και συστήματα παρέχοντας στους πελάτες οικονομίες κλίμακας και σημαντική εξοικονόμηση πόρων.

Φιλοξενία σε ένα λειτουργικό και επιτυχημένο οικοσύστημα.

Βρίσκεται στο Athens Data Center Campus και κληρονομεί την ευρία συνδεσιμότητα, και τα συστήματα και διαδικασίες ασφαλείας που χρησιμοποιούνται ήδη στο Athens-1. Iδανικό για τη φιλοξενία συστημάτων υψηλών ταχυτήτων, το Athens-2 είναι το πρώτο colocation date center στο κόσμο που έχει λάβει την πιστοποίηση USGBC LEED v4 Gold BD+C για πράσινα κτίρια και έχει αναπτυχθεί σύμφωνα με τα πρότυπα Tier III του Uptime Institute για τη διαθεσιμότητα των data center.

Το Athens-2 φιλοξενεί ένα λειτουργικό, επιτυχημένο οικοσύστημα που προωθεί και υποστηρίζει τις επιχειρηματικές συνεργασίες μεταξύ τεχνολογικών και τηλεπικοινωνιακών παρόχων, επιχειρήσεων και χρηστών.

Επιλέξτε κάποιο από τα πακέτα φιλοξενίας μας

χαρακτηριστικά imA imB imC imD
Χώρος 1 giga
100 mb  
2.5 giga
250 mb
5 giga
500 mb
10 giga
2000 mb
Bandwidth 20 giga
80 giga 200 giga
Unmetered
SSD δίσκοι
Cpanel
Email s 10 25 50 100
Webmail
POP3/IMAP
Δωρεάν SSL
Καθημερινό backup 7 ημέρες 7 ημέρες 7 ημέρες 7 ημέρες
τιμή ανά έτος 100€ 150€ 220€ 350€