Συνεργάτες

Η imonline συνεργάζεται με φορείς και καταξιωμένες εταιρείες, ώστε να είναι πάντοτε σε θέση να παρέχει κορυφαίες διαδικτυακές υπηρεσίες.


Google Partner

Η εταιρεία μας έλαβε το επίσημο σήμα της Google και πλέον έχουμε πιστοποιηθεί ως Google Adwords Certified Partner. Αυτή η συνεργασία δείχνει τη συνεχή εξέλιξη της εταιρείας μας καθώς και την εμπιστοσύνη της Google στο πρόσωπο μας. Πατήστε εδώ για να δείτε την πιστοποίηση.


Google Street View trusted

Η εταιρεία μας έλαβε το badge, Google Street View Trusted Photographer, ένα σήμα που πιστοποιεί με κάθε επίσημο τρόπο την ικανότητα δημιουργίας εικονικής περιήγησης στον επαγγελματικό σας χώρο.


Microsoft Partner

Η εταιρεία μας στα πλαίσια της ανάπτυξης της είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει μια νέα συνεργασία με την Microsoft, όπου σκοπός της συνεργασίας αυτής είναι προώθηση της cloud υπηρεσίας Office 365.


Yandex specialist

Με την τάση της διαφήμισης να έχει ξεφύγει από τα πλαίσια της Ελληνικής αγοράς, η εταιρεία μας μετά από επίσημοι Google Partner και Bing Ads accredited professional, είναι πλέον και Yandex specialist.


Bing Ads accredited professional

Η εταιρεία μας βρίσκεται στην λίστα με τους πιστοποιημένους συνεργάτες της Microsoft, για το δίκτυο διαφήμισης, Bing Ads.


ΕΕΤT

Η ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) είναι η υπεύθυνη αρχή έγκρισης καταχωρητών .gr ονομάτων χώρου. Η imonline είναι επίσημος καταχωρητής ονομάτων domain της ΕΕΤΤ, από το 2008.


.gr Registry - GR hostmaster

O "GR hostmaster" είναι η αρμόδια αρχή της τήρησης και διαχείρισης του μητρώου καταχώρησης των .gr domains και εδράζεται στο ΙΤΕ (Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας), στο Ηράκλειο Κρήτης. Η imonline συνεργάζεται με τον GR hostmaster, για την έγκριση και κατοχύρωση των .gr ονομάτων domains.


GR.com SubLevel Domain Names Registry

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με το μητρώο ονομάτων χώρου GR.com, με έδρα το Λονδίνο, για την κατοχύρωση ονομάτων με κατάληξη .gr.com.


Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας

Ο ιδρυτής της imonline, είναι τακτικό μέλος της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας, μια ένωση που ιδρύθηκε το 1983 και εκπροσωπεί τους επαγγελματίες γραφίστες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.


Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ

Η εταιρεία μας στα πλαίσια της συνεχούς της εξέλιξης είναι πλέον μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ. Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.) ιδρύθηκε το 1998 για να καλύψει ένα μεγάλο κενό στην ανάπτυξη και εφαρμογή της επιστήμης του Μάρκετινγκ που χαρακτηρίζει ακόμα και σήμερα την ελληνική οικονομία και κοινωνία.




Καλέστε μας  2810319485 ή ζητήστε προσφορά.