Συνεργάτες

Η imonline συνεργάζεται με φορείς και καταξιωμένες εταιρείες, ώστε να είναι πάντοτε σε θέση να παρέχει κορυφαίες διαδικτυακές υπηρεσίες.


Google Partner

Η εταιρεία μας κατέχει το επίσημο σήμα της Google και έχουμε πιστοποιηθεί ως Google Partner. Αυτή η συνεργασία δείχνει τη συνεχή εξέλιξη της εταιρείας μας καθώς και την εμπιστοσύνη της Google στο πρόσωπο μας τα τελευταία χρόνια.


Google Street View trusted

Η εταιρεία μας έχει στην κατοχή της το επίσημο badge, Google Street View Trusted Photographer, ένα σήμα που πιστοποιεί με κάθε επισημότητα την ικανότητα δημιουργίας εικονικής περιήγησης στον επαγγελματικό σας χώρο.


Microsoft Partner

Η εταιρεία μας διατηρεί από το 2010 μια επιτυχημένη συνεργασία με την Microsoft, όπου σκοπός της συνεργασίας αυτής είναι προώθηση της cloud υπηρεσίας Microsoft Office 365, όντας μεταπωλητές της συνδρομητικής υπηρεσίας.


Yandex specialist

Με την τάση της διαφήμισης να έχει ξεφύγει από τα πλαίσια της Ελληνικής αγοράς, η εταιρεία μας μετά από επίσημοι Google Partner και Bing Ads accredited professional, είναι τα τελευταία χρόνια πλέον Yandex.Direct expert και Yandex.Metrika expert.


Bing Ads accredited professional

Η εταιρεία μας βρίσκεται με κάθε επισημότητα στην λίστα με τους πιστοποιημένους συνεργάτες της Microsoft, για το δίκτυο διαφήμισης, Bing Ads, κατέχοντας τις πιστοποιήσεις του προγράμματος διαφήμισης της.


Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων

Η ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) είναι η υπεύθυνη αρχή έγκρισης καταχωρητών .gr ονομάτων χώρου. Η imonline είναι επίσημος καταχωρητής ονομάτων domain της ΕΕΤΤ, από το 2008.


.gr Registry - GR hostmaster

O GR hostmaster είναι η αρμόδια αρχή της τήρησης και διαχείρισης του μητρώου καταχώρησης των .gr domains και εδράζεται στο ΙΤΕ (Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας), στο Ηράκλειο Κρήτης. Μια συνεργασία από το 2008, για την έγκριση και κατοχύρωση των .gr ονομάτων domains.


GR.com SubLevel Domain Names Registry

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με το μητρώο ονομάτων χώρου GR.com, με έδρα το Λονδίνο, για την κατοχύρωση ονομάτων με κατάληξη .gr.com, μια στρατηγική συνεργασία με σκοπό την διεύρυνση των domain name που παρέχουμε.


Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία

Ο ιδρυτής της imonline, είναι μέλος της Ε.Φ.Ε. (Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία), που ιδρύθηκε το 1952 με έδρα την Αθήνα, που έχει ως σκοπό την ανάπτυξη της καλλιτεχνικής φωτογραφίας και επιδιώκειται με κάθε πρόσφορο μέσον.


Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ

Η εταιρεία μας είναι μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ. Η ΕΛ.Α.Μ. ιδρύθηκε το 1998 για να καλύψει ένα μεγάλο κενό στην ανάπτυξη και εφαρμογή της επιστήμης του Μάρκετινγκ που χαρακτηρίζει ακόμα και σήμερα την ελληνική οικονομία και κοινωνία.