Καμπάνιες Google Ads

Η imonline είναι μια από τις ελάχιστες πιστοποιημένες Πανελλαδικά εταιρείες Google Ads. Με εμπειρία πολλών ετών και την πιστοποίηση Google Partner, είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε και να διαχειριστούμε τις καμπάνιες σας, όπως επίσης και να βελτιστοποιήσουμε τις υπάρχουσες.

imonline Google Partner Ηράκλειο
Πατήστε εδώ για να δείτε την πιστοποίηση

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Google Ads;

Προσελκύστε περισσότερους πελάτες
Το Google Ads μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε νέους επισκέπτες στον ιστότοπό σας, να αυξήσετε τις διαδικτυακές πωλήσεις και τις τηλεφωνικές κλήσεις που δέχεστε ή να ενισχύσετε την αφοσίωση των πελατών σας.

Προσεγγίστε τα σωστά άτομα τη σωστή στιγμή
Οι χρήστες στο Google ανακαλύπτουν την επιχείρησή σας, ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν όσα προσφέρετε.

Διαφημιστείτε σε τοπικό ή παγκόσμιο επίπεδο
Στοχεύστε τις διαφημίσεις σας σε πελάτες που βρίσκονται σε συγκεκριμένες χώρες, περιοχές και πόλεις ή σε καθορισμένη απόσταση από την επιχείρηση ή το κατάστημά σας.

Προσεγγίστε τους πελάτες που αναζητάτε.

Διαφήμιση στη Google με 3 απλά βήματα

1. Δημιουργήστε τη διαφήμισή σας
Ξεκινήστε, δημιουργώντας μια διαφήμιση που ενημερώνει τους χρήστες για όσα προσφέρετε. Στη συνέχεια, επιλέξτε τους όρους αναζήτησης που θα κάνουν τη διαφήμισή σας να εμφανίζεται στα αποτελέσματα του Google. Τέλος, όταν η διαφήμισή σας είναι έτοιμη για προβολή, ορίστε έναν ημερήσιο προϋπολογισμό.

2. Οι χρήστες βλέπουν τη διαφήμισή σας στη Google
Αν οι λέξεις που πληκτρολογούν οι χρήστες στη Google αντιστοιχούν στις λέξεις-κλειδιά σας, η διαφήμισή σας μπορεί να εμφανιστεί πάνω ή δίπλα από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

3. Αποκτάτε περισσότερους πελάτες
Οι χρήστες κάνουν κλικ στη διαφήμισή σας και φτάνουν στον ιστότοπό σας ή σας καλούν απευθείας. Το καλύτερο από όλα είναι ότι πληρώνετε μόνο όταν πραγματοποιούν μια από αυτές τις ενέργειες.

Google Ads με την imonline

Η imonline είναι Google Partner και προσφέρει σε όλους τους πελάτες της ένα κουπόνι Google Ads για την διαφήμιση της ιστοσελίδας τους στη Google.

Γεια σου imonline!
Με ενδιαφέρει:

Κατασκευή ιστοσελίδας

Social media marketing

Κατασκευή eshop

Καμπάνιες Google Ads

Κατοχύρωση domain name

Επαγγελματική φωτογράφιση

Digital Sustainability

Παραγωγή βίντεο