Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος

Δεν θα ήταν υπέροχο να έχετε μια ιστοσελίδα που η εταιρεία σας θα ήταν απολύτως περήφανη; Μια που σε κάθε σας επίσκεψη να σας ενθουσιάζει και να ακούτε συνέχεια τα καλύτερα σχόλια από τους πελάτες και τους συνεργάτες; Η imonline κατασκευάζει κάθε ημέρα ιστοσελίδες όμορφες, σύγχρονες, λειτουργικές, γνωρίστε τα επτά βήματα για μια άριστη ιστοσελίδα με την imonline.

Έρευνα

1

Για την εταιρεία μας η έρευνα και η δομή προγράμματος για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας είναι το πιο κρίσιμο βήμα. Μελετάμε προσεκτικά τα πάντα γύρω από τον πελάτη και τις ανάγκες του, ενημερωνόμαστε για τον ανταγωνισμό και καταγράφουμε την καλύτερη δυνατή στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσουμε.

Οι ανάγκες του κάθε πελάτη είναι μοναδικές έτσι το σημείο εκκίνησης είναι η είσοδος μας στην καρδιά της επιχείρησης. 


Σχεδιασμός

2

Η πρώτη εικόνα του επισκέπτη σε μια ιστοσελίδα είναι ο σχεδιασμός της, οι βασικές επιλογές και οι κανόνες πλοήγησης που θέτονται από αυτή. Ο σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας αποτελεί το άλφα και το ωμέγα για τον επισκέπτη έτσι ώστε να τον ευχαριστεί και να κάνει την πλοήγηση του εύκολη και ξεκάθαρη. Η δομή της ιστοσελίδας πρέπει να κατευθύνει τον επισκέπτη στο αντικείμενο που θέλουμε να εστιάσουμε, έτσι ώστε να προβάλλουμε ιδανικά και με σωστή ροή τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας.

Το δημιουργικό τμήμα της εταιρείας αναλαμβάνει να δημιουργήσει την μακέτα που ευχαριστεί απόλυτα τον πελάτη και καλύπτει τις ανάγκες της εποχής.


Ανάπτυξη

3

Το στάδιο της ανάπτυξης αποτελεί την μεταφορά της μακέτας της ιστοσελίδας από την μορφή της εικόνας που δημιουργήσαμε στην πλήρη λειτουργική μορφή της σε ιστοσελίδα. Η πλατφόρμα που στηρίζονται οι ιστοσελίδες μας είναι το δικό μας εξελιγμένο λογισμικό, imonline cms.

Το λογισμικό ιδανικό για κάθε χρήση, αξιόπιστο, ασφαλές και γρήγορο με δυνατότητες εξέλιξης και τροποποίησης. Απλό και εύκολο στη χρήση από απλούς χρήστες του διαδικτύου μέχρι πολύ έμπειρους χειριστές.

Οι ιστοσελίδες μας στηρίζονται σε άριστη δομή HTML, CSS, PHP και SQL, ακολουθούμε όλα τα διεθνή πρότυπα του W3C και το τμήμα προγραμματισμού της εταιρείας μας ακολουθεί και ενσωματώνει πάντα την αιχμή της τεχνολογίας.


Περιεχόμενο

4

Μια ιστοσελίδα πριν παραδοθεί, γεμίζει με το περιεχόμενο που έχουμε ως σκοπό να προβάλλουμε σε αυτή και περνάει από αναλυτικό έλεγχο από την εταιρεία μας για την σωστή και καλή λειτουργία, έτσι ώστε να μην προκύψουν προβλήματα στους επισκέπτες της.

Δοκιμάζονται όλες οι συνθήκες προβολής στους τελευταίους πάντα περιηγητές και βεβαιωνόμαστε για την ομαλή της λειτουργία.


Εκπαίδευση

5

Ένα από τα τελευταία βήματα πριν την ολοκλήρωση μιας ιστοσελίδας αποτελεί η άρτια εκπαίδευση του τελικού χειριστή της πλατφόρμας imonline cms και η απόλυτη κατανόηση αυτού έτσι ώστε να βρίσκεται ο χειριστής πάντα σε θέση να πραγματοποιήσει τις αλλαγές που επιθυμεί.

Η σωστή εκπαίδευση του τελικού χρήστη της πλατφόρμας είναι ζωτικής σημασίας καθώς αποκτάει απόλυτο έλεγχο της ιστοσελίδας του.


Δημοσίευση

6

Η ιστοσελίδα μόλις ολοκληρωθούν όλα τα παραπάνω βημάτων είναι στην τελική ευθεία για να δημοσιευθεί, έτσι δεν μένει κάτι άλλο παρά να βρεθεί δημιουργηθεί το όνομα χώρου και να μεταφέρουμε την ιστοσελίδα από το δοκιμαστικό χώρο σχεδιασμού, ανάπτυξης και ελέγχου στον χώρο φιλοξενίας του.
Καλέστε μας  2810319485 ή ζητήστε προσφορά.