Επαγγελματική φωτογράφιση

Στην imonline πιστεύουμε ότι οι φωτογραφίες των προϊόντων σας και του χώρου σας είναι το κλειδί για το αποτελεσματικό marketing που θα σας φέρει κοντά με τους πελάτες, υποψήφιους και υπάρχοντες. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους, λένε την δική σας ιστορία. Έχοντας τον κατάλληλο επαγγελματικό εξοπλισμό και στούντιο, δημιουργούμε την εικόνα που θέλετε να δείξετε εσείς στον υπόλοιπο κόσμο. Η κατάλληλη γωνία που ταιριάζει στο προϊόν σας, ο σωστός φωτισμός και η δημιουργικότητα των πλάνων είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία που μας ενδιαφέρουν όταν πραγματοποιούμε τις επαγγελματικές φωτογραφίσεις.

Πείτε την ιστορία σας μέσα από την φωτογραφία.

Φωτογραφίες με ποιότητα και επαγγελματισμό δημιουργούν αξιοπιστία και εμπιστοσύνη. Με γνώμονα το προηγούμενο, η εταιρεία μας παρέχει την δυνατότητα επαγγελματικής φωτογράφισης του χώρου και των προϊόντων σας. Μια επαγγελματική φωτογράφιση μπορεί να γίνει στον χώρο σας, όπως επίσης και στο πλήρως εξοπλισμένο  φωτογραφικό στούντιο στα γραφεία μας.

Δίνουμε την δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει ανάμεσα σε κορυφαίες τεχνογνωσιακά υπηρεσίες φωτογραφίας, όπως  φωτογράφιση με drone, καθώς και φωτογραφίες 360 Virtual Tour (έχουμε λάβει το badge Google Street View Trusted Photographer).

Χρησιμοποιούμε τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου σε εξοπλισμό όπως: Nikon, DJI, GoPro, Samsung, Sony, Manfrotto, Tamron, Lowepro, Sigma και άλλες.

Γεια σου imonline!
Με ενδιαφέρει:

Κατασκευή ιστοσελίδας

Social media marketing

Κατασκευή eshop

Καμπάνιες Google Ads

Κατοχύρωση domain name

Επαγγελματική φωτογράφιση

Digital Sustainability

Παραγωγή βίντεο