Τώρα στα social media το Euphoria Senses

Γράφει imonline.gr
Κατηγορία Social media marketing

Η ομάδα μας ξεκίνησε να σχεδιάζει την social media στρατηγική για τo Ινστιτούτο Αισθητικής και Ευεξίας Euphoria Senses.

Ένας ανανεωμένος και σύγχρονος χώρος στο Ηράκλειο Κρήτης με όμορφη ατμόσφαιρα, άριστη εξυπηρέτηση και αυθεντικό ενδιαφέρον για τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε πελάτη. Ακολουθώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας που ορίζει η Πανελλήνια Ένωση πτυχιούχων Αισθητικών Ελλάδος το Ινστιτούτο Αισθητικής και Εναλλακτικών Θεραπειών εγγυάται μία μοναδική εμπειρία στην σωματική, ψυχική και πνευματική αναζωογόνηση.

Δημιουργικές φωτογραφίες και video, διαφημιστικές καμπάνιες και άλλα πολλά είναι αυτά που πλαισιώνουν την συνεργασία μας για την διαχείριση των social media του ινστιτούτου. Είναι πολύ σημαντικό το κοινό να κατανοήσει τον επαγγελματισμό του Euphoria Senses και το πόσο έχουμε ανάγκη όλοι μας να περιποιούμαστε τον εαυτό μας.

Η αναγνωρισιμότητα του ινστιτούτου είναι ο κύριος στόχος μας. Σκοπός είναι να γνωρίσουν όλο και περισσότεροι στο νησί τις εξειδικευμένες εναλλακτικές θεραπείες μάλαξης σώματος με μοναδικά οφέλη ικανές να χαρίσουν μια μοναδική εμπειρία σωματικής, ψυχικής και πνευματικής αναζωογόνησης.

Ο επαγγελματισμός μαζί με τις ιδιαίτερες θεραπείες που προσφέρει το Ινστιτούτο Αισθητικής και Εναλλακτικών Θεραπειών Euphoria Senses, έχει φέρει το κατάστημα στις πρώτες προτιμήσεις, καθώς λαμβάνεται υπόψην ο παράγοντας αποτέλεσμα, ευεξία, αναζωογόνηση, ποιότητα και χαιρόμαστε που βοηθάμε και εμείς σε αυτό.