Διακοπές με την Welcome Holidays!

Γράφει imonline.gr
Κατηγορία Social media marketing

Η ομάδα μας ανέλαβε τα social media της εταιρείας Welcome Holidays με στόχο την ανάδειξη των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία στον κλάδο του τουρισμού και την παροχή όλων των κατάλληλων πληροφοριών στους μελλοντικούς επισκέπτες.

Λόγω της φύσης των υπηρεσιών που παρέχει η Welcome Holidays, η στρατηγική που ακολουθεί η ομάδα μας βασίζεται πάνω σε έναν σύγχρονο και ταυτόχρονα ελκυστικό περιεχόμενο που πείθει τον επισκέπτη να κάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα μέσω του ταξιδιωτικού γραφείου.

Ήταν απαραίτητη η προσαρμογή του σωστού φωτογραφικού υλικού και των καλοκαιρινών χρωμάτων με τρόπο που θα κάνει την εταιρεία να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Επιλέξαμε να ασχοληθούμε με τον B2B χαρακτήρα της επιχείρησης, απευθυνόμαστε σε μελλοντικούς συνεργάτες της Welcome Holidays δημοσιεύοντας τις επαγγελματικές υπηρεσίες της και τους προορισμούς που προσφέρει σε στυλ blog.

Μία αρκετά μεγάλη εταιρεία καθώς εκτείνεται σε όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα και τα Ελληνικά νησιά και προσφέρει απογραφές ξενοδοχείων και υπηρεσίες περισσότερων από 1500 ακινήτων σε Tour Operators, ταξιδιωτικούς πράκτορες και χονδρεμπόρους παγκοσμίως. 

Μια ανεξάρτητη, βραβευμένη ελληνική τουριστική επιχείρηση που αναγνωρίζει τη σημασία των ανθρώπων της και που το ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον είναι το κλειδί για την πρόοδο και την ανάπτυξή της, καθώς εστιάζει στη δύναμη, στην ικανότητα και στην ενδυνάμωση των ανθρώπων στο δίκτυό της. Έτσι και εμείς λειτουργήσαμε βασισμένοι στην συγκεκριμένη φιλοσοφία, ώστε να επιφέρουμε σημαντικά αποτελέσματα στον πελάτη μας. 

Αναζητείστε την εταιρεία στο facebook και στο instagram και δείτε την ανανεωμένη της εικόνα. Κάντε την follow για να ενημερώνεστε για την πορεία της, τα νέα και τις υπηρεσίες της.