Η KNG στον κόσμο των social media

Γράφει imonline.gr
Κατηγορία Social media marketing

Έφτασε η στιγμή όπου η εταιρεία KNG Consulting Services θα έχει την δική της δυναμική εικόνα στον κόσμο των social media με την βοήθεια της ομάδας μας.

Μια δυναμική εταιρεία λογιστικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, αποτελούμενη από έμπειρους και καταξιωμένους επαγγελματίες.

Οι άνθρωποι που εργάζονται εκεί έχουν μακροχρόνια επαγγελματική εμπειρία και σημαντική ακαδημαϊκή γνώση και κατάρτιση, παρέχουν υπηρεσίες και λύσεις που ανταποκρίνονται στις συνεχείς αλλαγές του ελληνικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος και στις μοναδικές ανάγκες κάθε πελάτη.

Επομένως, μετά από την κατανόηση της φιλοσοφίας την εταιρείας αποφασίσαμε να αναλάβουμε την διαχείριση των social media. Ένα project δημιουργικό με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς στόχος μας είναι η αναγνώριση του επαγγελματισμού του γραφείου και η σωστή ενημέρωση των χρηστών για τις υπηρεσίες του. Με ανανεωμένο φωτογραφικό υλικό του καινούριου χώρου της KNG, ενημερωμένα εβδομαδιαία blog και χρήσιμο social media content σε instagram, facebook και LinkedIn ξεκίνησε η συνεργασία μας.

Γνωρίστε και εσείς την εταιρεία στα social media και καλύψτε οτιδήποτε λογιστικό, φορολογικό και συμβουλευτικό θέμα σας απασχολεί.