Γνωρίστε το Alchemist

Γράφει imonline.gr
Κατηγορία Social media marketing

Alchemist, το νέο εστιατόριο που συνδυάζει μοναδικές γεύσεις από την Κρήτη και τη Μέση Ανατολή. Με ένα μενού που είναι τόσο ιδιαίτερο, το εστιατόριο έγινε γρήγορα το αγαπημένο των επισκεπτών της Αγίας Πελαγίας.

Έτσι, για να διασφαλιστεί ότι όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το νόστιμο φαγητό και την ατμόσφαιρα του Alchemist, η ομάδα μας ανέλαβε το κομμάτι του digital marketing. Μέσω πλατφορμών Facebook και Instagram, η ομάδα μοιράζεται λαχταριστές φωτογραφίες του φαγητού, του όμορφου πολύχρωμου χώρου και της χαλαρωτικής ατμόσφαιρας του μαγαζιού δίπλα στην θάλασσα.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το εστιατόριο Αλχημιστής είναι ένας προορισμός που πρέπει να επισκεφθείτε για όσους αγαπούν το παραδοσιακό φαγητό και την ανατολίτικη ατμόσφαιρα. Με τα νόστιμα πιάτα από την Κρήτη και τη Μέση Ανατολή, το εστιατόριο προσφέρει μια γευστική εμπειρία που είναι πραγματικά μοναδική. Μην παραλείψετε να ακολουθήσετε το εστιατόριο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μενού.