Βρείτε την ΑΚΤΑΙΑ στα social media

Γράφει imonline.gr
Κατηγορία Social media marketing

Η Ναυαγοσωστική Ακαδημία Κρήτης, AKTAIA παρέχει χρόνια εξειδικευμένη εκπαίδευση με τεχνικές διάσωσης σε άτομα που θέλουν να βοηθήσουν και να σώσουν ανθρώπινες ζωές.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της προώθησης των πολύτιμων υπηρεσιών της, η Ακαδημία στράφηκε πρόσφατα στο ψηφιακό μάρκετινγκ για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση και το ενδιαφέρον για την αποστολή της.

Η ομάδα μας ξεκίνησε μια ολοκληρωμένη εκστρατεία μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας διάφορες πλατφόρμες για να προσεγγίσει το ευρύτερο κοινό. Σε facebook και instagram, η ομάδα αξιοποιεί τη δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστεί πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα διάσωσης της ΑΚΤΑΙΑ, τις δράσεις και πολλά άλλα.

Μία από τις πιο σημαντικές πτυχές της τακτικής μας είναι η χρήση φωτογραφικού υλικού εν ώρα εργασίας των ναυαγοσωστών. Αυτό όχι μόνο συμβάλλει στην δημιουργία εμπιστοσύνης με τους δυνητικούς μαθητές της ακαδημίας αλλά και στη δημιουργία αναγνώρισης του έργου της Ακαδημίας από το κοινό.

Η Ακταία Ναυαγοσωστική Ακαδημία Κρήτης είναι αναγνωρισμένη από το Κράτος, το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου. Από τη σχολή έχουν τη δυνατότητα οι απόφοιτοι να εφοδιαστούν με αναγνωρισμένα πτυχία από το Κράτος όλων των κατηγοριών της ναυαγοσωστικής και να εργαστούν σε παραλίες και πισίνες σε όλη την Ελλάδα από τη σχολή.

Μία σχολή που διαθέτει εκπαιδευτές με μεγάλη και πολυετή εμπειρία στο χώρο της ναυαγοσωστικής και γενικότερα στο υγρό στοιχείο, με πολλές διακρίσεις και βραβεύσεις για τη διάσωση της ανθρώπινης ζωής.