Εθελοντικός καθαρισμός δημοτικής παραλίας Καρτερού ΑΚΤΗ

Γράφει imonline.gr
Κατηγορία Τα νέα μας

Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης μας λάβαμε την πρωτοβουλία να καθαρίσουμε εθελοντικά με την ομάδα την δημοτική παραλία Καρτερού ΑΚΤΗ, σε συνεργασία με την Πολυμετοχική Δημοτική Α.Ε. Πολιτισμού Τουρισμού και Ανάπτυξης Ηρακλείου ΔΕΠΑΝΑΛ και την εταιρεία Βελούδα ΑΕ.

Όλοι μαζί βάλαμε τα δυνατά μας, φορέσαμε τα γάντια μας και ξεκινήσαμε να μαζεύουμε ότι σκουπίδι υπήρχε στην παραλία. Βρήκαμε πλαστικά μπουκάλια, καπάκια, καλαμάκια, σακούλες, κομμένα λάστιχα, γόπες από τσιγάρα και πολλά άλλα σκουπίδια τα οποία θα έπρεπε να βρίσκονται στους κάδους.

Τα καλά νέα είναι ότι κάναμε ότι μπορούσαμε έτσι ώστε να διατηρήσουμε την παραλία καθαρή και όμορφη. Σύντομα η δημοτική παραλία Ακτή, που βρίσκεται στον Καρτερό Ηρακλείου θα είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί, ανακαινισμένη, καθαρή και ασφαλής.

Η δική μας συμβουλή; Αυτό το καλοκαίρι καθώς απολαμβάνετε το μπανάκι σας αφιερώστε λίγο χρόνο παραπάνω για να μαζέψετε τα πλαστικά και τα σκουπίδια που έχετε χρησιμοποιήσει, πάρτε τα μαζί σας όταν φεύγετε και πετάξτε τα στα σκουπίδια ή στην ανακύκλωση!

Δείτε εικόνες από την εκδήλωση εδώ.

Εθελοντικός καθαρισμός δημοτικής παραλίας Καρτερού ΑΚΤΗ