Βράβευση της εταιρείας μας από τον Γαλανόλευκο Φάρο

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τα νέα μας

Η εταιρεία πληροφορικής imonline θα βραβευθεί για την ιστοσελίδα του Γαλανόλευκου Φάρου και την πολυετή συνεργασία που έχει με τον σύλλογο από τον πρόεδρο του, Νίκο Φλέκκα το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στα Χανιά.

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της μέχρι και σήμερα ο Γαλανόλευκος Φάρος εμπιστεύεται στην εταιρεία μας την διαδικτυακή του παρουσία.

Δέκα χρόνια λοιπόν από την ίδρυσή του, αλλά και από τον άθλο της Πορτογαλίας συμπληρώνει μέσα στο 2014 ο επίσημος σύλλογος φίλων Εθνικής ομάδας και θα το γιορτάσει στην ετήσια χοροεσπερίδα που διοργανώνει την 1η Φεβρουαρίου στα Χανιά με εκλεκτούς καλεσμένους.

Η γιορτή του Γαλανόλευκου Φάρου η οποία εκτός των άλλων συνδυάζεται και με την τεράστια επιτυχία της Εθνικής μας ομάδας με την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας,  θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου 1 Φεβρουαρίου στα Χανιά (έδρα του πανελληνίου συλλόγου φίλων Εθνικής ομάδας) στο νυχτερινό κέντρο Astra Live.

Μάλιστα, αξίζει να τονίσουμε ότι παρόντες θα είναι μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της UEFA, κ.Μάριος Λευκαρίτης, ο πρόεδρος της Super League κ.Γιάννης Μώραλης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ.Γιώργος Σαρρής, ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ κ.Σωτήρης Τριανταφύλλου, παλιοί διεθνείς ποδοσφαιριστές (Βρύζας, Αναστόπουλος και άλλοι) αλλά και αρκετοί ακόμα που θα στρέψουν πάνω τους τα βλέμματα.

Αναλυτικά η λίστα με τους επίσημα προσκεκλημένους για τον Χοροεσπερίδα του συλλόγου η οποία θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο Astra Live, και ωρα 22:30:

1. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ UEFA ΛΕΥΚΑΡΙΤΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

2.ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΠΑΣΙΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ (αναμένεται απάντηση)

3.ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΤΕΡΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΦΑΝΗΣ

4.ΔΙΕΘΝΗΣ ΒΡΥΖΑΣ ΖΗΣΗΣ

5.ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

6.ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΟ ΣΑΡΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

7.ΠΡΟΕΔΡΟΣ SUPERLEAGUE ΜΩΡΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

8.ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΣΑΤ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

9.ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΠΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

10.ΕΠΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

11.MEGA ΔΑΝΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

12.ΑRT TV ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

13.ΑRT TV ΛΥΓΚΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

14.ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΠΛΑΤΩΝ

15.ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΑ (ΑMSTEL)

16. ΒΑΡΟΥΧΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (imonline.gr)

Βράβευση της εταιρείας μας από τον Γαλανόλευκο Φάρο