Βράβευση ιστοσελίδας Euphoria Senses στα Aesthetic Awards 2024

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τα νέα μας

Η συνεργασία μας με το Euphoria Senses, ένα κορυφαίο κέντρο αισθητικής και ομορφιάς, κατέκτησε ένα σημαντικό βραβείο στα Aesthetic Awards 2024.

Τα Aesthetic Awards αναγνωρίζουν την αριστεία και την καινοτομία στον κλάδο της αισθητικής και της ομορφιάς. Η Euphoria Senses ξεχώρισε ανάμεσα σε εκατοντάδες επιχειρήσεις για την αφοσίωσή της στην ποιότητα και τη δημιουργικότητα.

Αυτό το βραβείο αποτελεί αναγνώριση της συνεχούς προσπάθειας της ομάδας για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και την εξέλιξη των προϊόντων.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές των Aesthetic Awards για την αναγνώριση αυτής της σπουδαίας δουλειάς και να εκφράσουμε την εκτίμησή μας προς την ομάδα μας για τη συνεχή τους αφοσίωση και δέσμευση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Euphoria Senses, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.euphoriasenses.com


Την Δευτέρα 04 Μαρτίου, στο Radisson Blu Park Hotel, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Aesthetic Awards 2024. Για 4η συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκαν στην Ελλάδα από την BOUSSIAS events τα Aesthetic Awards, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις σημαντικές προόδους της αισθητικής και της ομορφιάς, σε επίπεδο υπηρεσιών και προϊόντων από εξιδεικευμένα σημεία παροχής.

Περισσότερα από 170 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εταιρειών-επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται νομίμως στο χώρο και διαθέτουν εξιδεικευμένα κέντρα, πρωτόκολλα υπηρεσιών και προϊόντα τα οποία τα τελευταία χρόνια, έχουν να επιδείξουν καινοτόμες πρακτικές.

Συνολικά, διακρίθηκαν 38 εταιρείες-επιχειρήσεις από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων.