Σεμινάριο Social Media Marketing από την imonline

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Σεμινάρια

Η εταιρεία μας είναι στην περήφανη θέση να ανακοινώσει το πρώτο μας σεμινάριο social media marketing, τον νέο μας θεσμό που ακούει στο όνομα moreSocial.gr. Η παρουσίαση του πρώτου επιπέδου του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και την Κυριακή 21-22 Μαρτίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, στις Γούβες, στα πλαίσια της έκθεσης Τρόφιμα Ποτά της Alfa Expo.

Το σεμινάριο έχει ως σκοπό την μετάδοση των απαραίτητων γνώσεων με την παρουσίαση των κατάλληλων τεχνικών, για την αποτελεσματική και οικονομική τους προβολή μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Θα χρησιμοποιηθούν τα κατάλληλα έντυπα, slides και βίντεο που θα παρέχει η εταιρεία μας, από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της.

Η εταιρεία μας έχει στο ενεργητικό της 3 Google Certified Specialists και είναι Google Partner. Επίσης διαχειριζόμαστε δεκάδες σελίδες στο Facebook, μερικές από τις οποίες ξεπερνούν τα 30.000 likes, πράγμα που μας καθιστά ιδανικούς για ρεαλιστικά παραδείγματα και επιδείξεις της σωστής προβολής στα social media.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Κος. Βαρούχας Εμμανουήλ, ιδρυτής της εταιρείας πληροφορικής imonline το 2007. Αποτελεί Google Certified Partner και Microsoft Partner. Διατηρεί τον ρόλο του κυριότερου συμβούλου της εταιρείας σε θέματα Social Media Marketing και παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε περισσότερες από 300 επιχειρήσεις, στο νησί μας και όλη την Ελλάδα.

Δείτε την αφίσα της εκδήλωσης:

Δείτε την ιστοσελίδα του σεμιναρίου: www.moresocial.gr.

Δείτε τα 2 σεμινάριο στο facebook εδώ:

21 March at 17:30-19:30

22 March at 12:00-14:00

Το πρόγραμμα των σεμιναρίων:

Η φόρμα συμμετοχής