Σεμινάρια

Τα πάντα για τα σεμινάρια που πραγματοποιεί η εταιρεία μας.

Workshop: Το print και το μετά

Μπορείτε να φανταστείτε το πριν και το μετά από ένα στιγμιότυπο, μία φωτογραφία; Αν ναι ελάτε να σχεδιάσετε το πριν και το μετά από βραβευμένες φωτογραφίες που συμμετείχαν σε εκθέσεις της The Art.

Σεμινάρια Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Innobatics meets imonline

Η ομάδα της imonline παρακολούθησε το σεμινάριο “Towards your Best Professional Self” της ομάδας innobatics. Ένα σεμινάριο που αναφέρεται σε επιτυχημένους ανθρώπους, οι οποίοι θέλουν να εξελιχθούν, να ανακαλύψουν τα κρυφά και δυνατά τους σημεία και να μπο

Σεμινάρια Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

WeThrive meets imonline

Η ομάδα της imonline συνάντησε την WeThrive και ολοκλήρωσαν ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο. Ευχαριστούμε την Χρυσούλα Σμπιράκη και τον Σπύρο Ζύλη που μας παρουσίασαν το σεμινάριο αυτοβελτίωσης με τίτλο: Η επικοινωνία στην αποτελεσματική της μορφή.

Σεμινάρια Δευτέρα 07 Φεβρουαρίου 2022

Google and Travel: Looking Past the Pandemic

Η εταιρεία μας στα πλαίσια της επίσκεψης μας στο Λονδίνο για την έκθεση World Travel Market 2021, παρακολούθησε το Google and Travel: Looking Past the Pandemic.

Σεμινάρια Κυριακή 07 Νοεμβρίου 2021

Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο: Η Τέχνη του Instagram

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο που πραγματοποίησε η εταιρεία μας, μαζί με την Τζάνη Μαρία σε συνεργασία με την Creta Beauty Expo, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης.

Σεμινάρια Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021