Η imonline στην πρωτοβουλία Grow Greek Tourism Online

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Σεμινάρια

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο νησί μας ένα διήμερο παρουσίασης στο Ηράκλειο και τα Χανιά αντίστοιχα, η πρωτοβουλία Grow Greek Tourism Online, από την Google.

Στην εκδήλωση στο Ηράκλειο στο ξενοδοχείο Ατλαντίς, η Google με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και του ΣΕΤΕ, παρουσίασε την πρωτοβουλία που έχει ως στόχο να παρέχει στις τουριστικές επιχειρήσεις τις απαραίτητες ψηφιακές δεξιότητες και τα διαδικτυακά εργαλεία που θα ενισχύσουν την ανάπτυξή τους κατά τη διάρκεια, αλλά και πέραν της καλοκαιρινής περιόδου.

Το καλωσόρισμα έγινε από την Μαρία Φουντά, Marketing Manager της Google Greece και τον Διονύση Κολοκοτσά, Public Policy Manager της Google Greece και ακολούθησαν δύο παρουσιάσεις:

- Εμφανίστε την επιχείρησή σας στην αναζήτηση και στους Χάρτες Google, από την Emily Conn, Product Marketing Manager της Google UK.

- Επεκτείνοντας την τουριστική σεζόν μέσω του διαδικτύου: Τάσεις & εργαλεία, από τον Δημήτρη Κόσσυφα, Head of Travel της Google Greece.

Η εταιρεία πληροφορικής imonline αποτελεί Google Partner και μπορούμε να σας συμβουλέψουμε για τα επόμενα σας βήματα στο Google Adwords.