Χορηγός της έκθεσης The Art of Social Media 2022

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Χορηγίες

Την προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκε η τελευταία έκθεση The Art of Social Media στην Κύπρο για το 2022. Και οι τρεις εκθέσεις πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στο Ηράκλειο, στην Αθήνα και στην Λεμεσό της Κύπρου αντίστοιχα.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της The Art:

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους στήριξαν την έκθεση και όλους όσους ήρθαν να θαυμάσουν τα έργα των υπέροχων καλλιτεχνών. Φυσικά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τους διαγωνιζόμενους και τους νικητές του διαγωνισμού. 

Να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κριτική μας επιτροπή: Καθηγητής Μπούχαλης Δημήτριος, Χαρά Σκλήκα, Dr. Ulrike Gretzel, Βασίλης Σαρίογλου, Robert Körner, Παύλος Μαυρίδης, Ανδρέας Σφυρίδης, Σταύρος Χαμπάκης, Tim Vasvi, Σταύρος Σταματίου, με τις σπουδαίες φωτογραφικές και καλλιτεχνικές τους γνώσεις.

Να ευχαριστήσουμε τον συνδιοργανωτή της έκθεση μας, την Περιφέρεια Κρήτης

Τους υποστηρικτές μας: imonline, Europe Direct, Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία (Ε.Φ.Ε.), Φωτογραφική Ομάδα f/μηδεν, Δήμος Λεμεσού και Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Λεμεσού. Τον χορηγό μας, Veluda. Τους χορηγούς επικοινωνίας και διαδικτύου: Κρήτη TV, 98.4, Νέα Κρήτη, thisiscrete, Candia Doc, Flash News, Rethemnos, Cretapost.gr, Kriti24.gr, cna.gr, About Heraklion, DigitalCrete.gr, i-Greece-U, Περιοδικό Φωτογράφος και photologio.

Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως, καθώς η έκθεση έφτασε στο τέλος της με επιτυχία και πολλά χαμόγελα. Φυσικά, το φωτογραφικό μας ταξίδι δεν τελειώνει εδώ! Θα τα πούμε του χρόνου με ακόμα περισσότερα φωτογραφικά ταξίδια!

Σας ευχαριστούμε!

Η ομάδα της The Art.

Η εταιρεία μας είναι υποστηρικτής της εκδήλωσης.

Δείτε την ιστοσελίδα της έκθεσης εδώ: 1www.theartofsocialmedia.gr