Μεγάλοι χορηγοί του Cretan Comic Con 2023

Γράφει imonline.gr
Κατηγορία Χορηγίες

Το Cretan Comic Con έρχεται ξανά! Στις 3 και 4 Ιουνίου 2023, στο Ηράκλειο, το μεγαλύτερο Comic n Pop Culture φεστιβάλ της Κρήτης επιστρέφει πιο γεμάτο, πιο μεγάλο, πιο δυνατό!

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του Cretan Comic Con: 

Η imonline ανακοινώνει με χαρά τη συνεργασία της ως χορηγός στο Cretan Comic Con, το μεγαλύτερο φεστιβάλ κόμικς και pop culture στην Κρήτη.

Το Cretan Comic Con αποτελεί ένα μοναδικό γεγονός που συνδυάζει την αγάπη για την τέχνη των κόμικς, τη φαντασία, τα video games, τις ταινίες και τις σειρές, προσφέροντας μια εμπειρία γεμάτη διασκέδαση και δημιουργικότητα για κάθε ηλικία. Η imonline.gr παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον την ανάπτυξη του φεστιβάλ και είναι χαρούμενη που θα συμβάλει στην προώθηση και την ενίσχυση αυτής της πολιτιστικής εκδήλωσης.

Ως χορηγός, η imonline παρέχει  την τεχνολογική υποστήριξη για την ομαλή λειτουργία του φεστιβάλ και θα συνεισφέρει στη δημιουργία μιας σύγχρονης ψηφιακής πλατφόρμας που θα ενθαρρύνει τη συμμετοχή των επισκεπτών και θα παρέχει πλούσιο περιεχόμενο σχετικά με τον κόσμο των κόμικς και της pop culture.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, η imonline επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να στηρίξει και να προωθήσει την τοπική κοινότητα και την πολιτιστική δημιουργία.

Δείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης εδώ: www.cretancomiccon.gr