Χορηγός της έκθεσης The Art of Social Media 2021

Γράφει Μανόλης Μαθιουδάκης
Κατηγορία Χορηγίες

Η Έκθεση The Art of Social Media διοργανώνεται φέτος για δεύτερη φορά στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου στο Ηράκλειο.

Πρόκειται για ένα Διεθνή Φωτογραφικό Διαγωνισμό, ωδή στα social media που έχει στόχο την ανάδειξη της ποιοτικής και καλλιτεχνικής φωτογραφίας στο διαδίκτυο.

Δέκα φωτογραφικές κατηγορίες διαγωνίζονται και η καταξιωμένη κριτική επιτροπή θα επιλέξει τις δέκα κορυφαίες φωτογραφίες από κάθε κατηγορία.

Η έκθεση είναι μια διοργάνωση της εταιρείας  The Art, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ηρακλείου, μια πρωτοβουλία της εταιρίας imonline, και θα λάβει χώρα στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου στο Ηράκλειο, 23 με 28 Αυγούστου 2021.

Το 2020, όπου και πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, η έκθεση διήρκησε από 1 εως 18 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο. Ο διαγωνισμός είχε συγκλονιστική συμμετοχή με πάνω από 500 φωτογραφίες, χιλιάδες επισκεπτών και οι 100 που επέλεξε η καταξιωμένη κριτική επιτροπή, εκτέθηκαν στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου, σε εκτυπώσεις υψηλής πιστότητας (KFIX 5mm πάχος με φύλλο αλουμινίου, σε διαστάσεις 30x40cm, 30x53 και 40x40), όπου και δέχτηκαν πάνω από 2000 ψήφους με το σύστημα QR code για την ανάδειξη της αγαπημένης του κοινού.

Η εταιρεία μας είναι υποστηρικτής της εκδήλωσης.

Δείτε την ιστοσελίδα της έκθεσης εδώ: www.theartofsocialmedia.gr