Συνάντηση ενημέρωσης για το Milan Junior Camp - Creta 2011

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Χορηγίες

Συνάντηση ενημέρωσης για το Milan Junior Camp Creta 2011 που διοργανώνεται από την Milan 4-16 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο με τη συμμετοχή εκπροσώπων των ακαδημιών ποδοσφαίρου που συμμετέχουν στα παιδικό πρωτάθλημα του Δήμου Ηρακλείου.

Ο συντονιστής του  MJC Creta 2011 κ. Gian Andrea P. Garancini προχώρησε στη ενημέρωση των εκπροσώπων των ακαδημιών ποδοσφαίρου, όσο αφορά στο περιεχόμενο του camp και τις δυνατότητες που προσφέρει σε όλα τα παιδιά που θέλουν να γνωρίσουν από κοντά την φιλοσοφία της Milan και στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των μικρών ποδοσφαιριστών. Συζητήθηκε επίσης και ο τρόπος συνεργασίας των τεχνικών της Milan με τους Κρητικούς προπονητές.

Επίσης υλοποιήθηκε κλήρωση δέκα θέσεων στο MILAN JUNIOR CAMP – CRETA 2011, για αθλητές-αθλήτριες των ακαδημιών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Στα πλαίσια αυτής της ενέργειας οι ακαδημίες, ΠΑΛΛΙΑΝΗ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΥΡΤΙΑΣ, ΣΗΤΕΙΑ, ΜΙΝΩΙΚΗ, ΔΩΡΙΕΑΣ,  ΗΡΟΔΟΤΟΣ,  ΡΩΜΑΝΟΣ,  και  ΟΦΑ που κληρώθηκαν έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ένα αθλητή ή αθλήτρια η οποία θα συμμετάσχει χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση στο camp σε μία από τις δύο περιόδους υλοποίησης του.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο κ. Γιάννης Δροσίτης (πρόεδρος της Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου), η κα. Εύα Τυλιανάκη αντιπρόεδρος της ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ, ο κ. Μανόλης Φούμης υπεύθυνος επικοινωνίας του MJC Creta 2011 και ο κ. Μανώλης Βαρούχας υπεύθυνος διαδικτύου του MJC Creta 2011.

Συνάντηση ενημέρωσης για το Milan Junior Camp - Creta 2011