Επίσημοι χορηγοί του παγκοσμίου κυπέλλου ξιφασκίας στο Ηράκλειο

Γράφει imonline.gr
Κατηγορία Χορηγίες

Η εταιρεία μας ήταν επίσημοι φωτογράφοι στο Παγκόσμιο Κύπελλο ξιφασκίας που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας.

Η επίσημη ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας (ΕΟΞ ) κατάφερε να κερδίσει ένα από τα οκτώ βαθμολογούμενα Παγκόσμια Κύπελλα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ξιφασκίας (FIE ) στην κατηγορία Νέων Ανδρών κάτω των 20 ετών στο Ξίφος Μονομαχίας.

Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Ηρακλείου Κρήτης, η ΕΟΞ αποφάσισε οι αγώνες να διεξαχθούν στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, στις εξαιρετικές αθλητικές εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου «Δύο Αοράκια», που πληρούν τις προϋποθέσεις για την διεξαγωγή τους.

Στόχος της ΕΟΞ είναι η ανάπτυξη του αθλήματος της Ξιφασκίας όχι μόνο στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη αλλά και στην περιφέρεια.

Η Κρήτη τα τελευταία χρόνια έχει να επιδείξει μεγάλη ανάπτυξη στο άθλημά μας και το γεγονός αυτό είναι ακόμα ένας σημαντικός παράγοντας για την επιλογή του Ηρακλείου.

Αξιοσημείωτη είναι η επιθυμία, το ενδιαφέρον και η αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου χωρίς τη βοήθεια των οποίων δεν θα ήταν δυνατή η διεξαγωγή των αγώνων αυτών. Σημαντικός επίσης παράγοντας είναι η δυναμική συμμετοχή των τεσσάρων σωματείων της Κρήτης που καλλιεργούν το άθλημά μας και προσφέρουν στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους το καλύτερο δυνατό.

Η συμμετοχή στους αγώνες αυτούς ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Εάν αναλογισθεί κανείς ότι το παγκόσμιο αυτό Κύπελλο διεξάγεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, η συμμετοχή 27 χωρών με 179 αθλητές είναι ρεκόρ πρωτόγνωρο.

Οι αγώνες θα προσφέρουν στο Ηράκλειο αλλά και γενικότερα στην Κρήτη σημαντική προβολή που ασφαλώς θα έχει θετική συμβολή σε πολλούς τομείς.