Τώρα, follow button και στο Facebook

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

Ένα νέο κουμπί "follow" θα έρθει σύντομα στο προφίλ σας με την ιδιότητα να φιλτράρει το News Feeds σας στο Facebook.

Η λειτουργία αυτή είναι σχεδόν ίδια με την λειτουργία που κάνει το κουμπί "Απόκρυψη όλων", μόνο που αυτό είναι ένας τρόπος να κρύψεις από το timeline σου ότι έχει σχέση με έναν χρήστη και να μην σου εμφανίζει τις ενημερώσεις και τις δραστηριότητες του. Το "follow" τώρα είναι περισσότερο γνωστό στους χρήστες του Twitter και του Ιnstagram και τώρα περνάει και στο κόσμο του Facebook.

Θα υπάρχει ένα κουμπί δίπλα στο "Like" που θα παρουσιάζεται στους χρήστες σε μεμονωμένα προφίλ και σελίδες περισσότερο και θα σας επιτρέπει να κάνετε "follow" σε δημόσιες ενημερώσεις.

Αυτό έχει σαν στόχο να εμφανίζει στο καθένα περιεχόμενα που τον ενδιαφέρουν περισσότερο και να φιλτράρουν τη ροή ειδήσεων τους όπως επιθυμούν οι ίδιοι.

Η λειτουργία αυτή είναι σχεδόν ίδια με την λειτούργια που κάνει το κουμπί "Απόκρυψη όλων", μόνο που αυτό είναι ένας τρόπος 
να κρύψεις απο το timeline σου ότι έχει σχέση με έναν χρήστη και να μην σου εμφανίζει τις ενημερώσεις και τις δραστηριότητες του.
Το "unfollow" τώρα είναι πeρισσότερο γνωστό στους χρήστες του Twitter και του Ιnstagram και τώρα περνάει και στο κόσμο του Facebook.
Θα υπάρχει ένα κουμπί δίπλα στο "Like" που θα παρουσιάζεται στους χρήστες σε μεμονωμένα προφίλ και σελίδες περισσότερο και θα σας 
επιτρέπει να κάνετε follow και "unfollow" σε δημόσιες ενημερώσεις.
Αυτό έχει σαν στόχο να εμφανίζει στο καθένα περιεχόμενα που τον ενδιαφέρουν περισσότερο και να φιλτράρουν τη ρόη ειδήσεων τους 
όπως επιθυμούν οι ίδιοι.Η λειτουργία αυτή είναι σχεδόν ίδια με την λειτούργια που κάνει το κουμπί "Απόκρυψη όλων", μόνο που αυτό είναι ένας τρόπος να κρύψεις απο το timeline σου ότι έχει σχέση με έναν χρήστη και να μην σου εμφανίζει τις ενημερώσεις και τις δραστηριότητες του.Το "follow" τώρα είναι πeρισσότερο γνωστό στους χρήστες του Twitter και του Ιnstagram και τώρα περνάει και στο κόσμο του Facebook.Θα υπάρχει ένα κουμπί δίπλα στο "Like" που θα παρουσιάζεται στους χρήστες σε μεμονωμένα προφίλ και σελίδες περισσότερο και θα σας επιτρέπει να κάνετε "follow" σε δημόσιες ενημερώσεις.