Το Twitter αλλάζει μορφή

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

Το Twitter έχοντας ως στόχο να συμβαδίζει με τη μορφή του mobile apps του άλλαξε και εξαλείφει το pop-up παράθυρο φέρνοντας έτσι ένα νέο σχεδιασμό που φαίνεται να αρέσει στους χρήστες.

Η νέα του μορφή μοιάζει με αυτή που είχε παλιότερα, όμως τώρα έχει δημιουργηθεί ένα παράθυρο δεξία που παρουσιάζεται το προφίλ του χρηστή και άλλες πληροφορίες, όπως επίσης και ένα πλαίσιο στα αριστερά που εμφανίζονται τα tweets.

Η νέα του μορφή μοιάζει με αυτή που είχε παλιότερα, όμως τώρα έχει δημιουργηθεί ένα παράθυρο δεξία που παρουσιάζεται το προφίλ του χρηστή 
και άλλες πληροφορίες, όπως επίσης και ένα πλαίσιο στα αριστερά που εμφανίζονται τα tweets. Το pop up παράθυρο συνεχίζει να είναι 
προσβάσιμο με ένα νέο κουμπί που υπάρχει "new tweet" και τη συντόμευση του πληκτρολογίου που υπάρχουν στην επάνω δεξιά γωνία.
Η καινόυργια έκδοση του Twitter είναι σχεδιασμένη για όλα τα κινητά IOS και Android.Η νέα του μορφή μοιάζει με αυτή που είχε παλιότερα, όμως τώρα έχει δημιουργηθεί ένα παράθυρο δεξία που παρουσιάζεται το προφίλ του χρηστή και άλλες πληροφορίες, όπως επίσης και ένα πλαίσιο στα αριστερά που εμφανίζονται τα tweets. 

Το pop up παράθυρο συνεχίζει να είναι προσβάσιμο με ένα νέο κουμπί που υπάρχει "new tweet" και τη συντόμευση του πληκτρολογίου που υπάρχουν στην επάνω δεξιά γωνία. Η καινόυργια έκδοση του Twitter είναι σχεδιασμένη για όλα τα κινητά IOS και Android.