Το Twitter Alerts App με νέα χαρακτηριστικά

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

Το Twitter ανακοίνωσε ότι οι ενημερώσεις για το Twitter Alerts είναι πλέον διαθέσιμες. Η ενημερωμένη, αυτή εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες αφού εγγραφούν να λαμβάνουν ενημερώσεις για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης ή για πληγείσες περιοχές.

Με την εγγραφή του χρήστη  στο Twitter Alerts App ένας οργανισμός μπορεί να ωθήσει μια ειδοποίηση στη συσκευή του κατά τη διάρκεια μιας έκτακτης κατάστασης, όπως για παράδειγμα, μιας φυσικής καταστροφής. Αυτό βοηθάει και σε περιπτώσεις που κάποιες υπηρεσίες επικοινωνίας δεν είναι εφικτό να λειτουργήσουν.

Το σύστημα ειδοποιήσεων εμφανίζει την ενημέρωση στο Twitter με τη ίδια μορφή που εμφανίζονται οι αναφορές και τα retweets. Οι κοινοποιήσεις είναι κόκκινες αντί για μπλε και εμφανίζονται μόνο αν ο χρήστης έχει κάνει την απαραίτητη εγγραφή σε κάποιον οργανισμό.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε iOS και Android. Με τα νέα χαρακτηριστικά που διαθέτει το Twitter Alerts Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να πάει στο προφίλ κάποιου οργανισμού και να εγγραφεί εύκολα στις ειδοποιήσεις τους, ως push notifications, πατώντας στο εικονίδιο της καμπάνας.
Τέλος, μέχρις στιγμή οι χώρες που έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία είναι η ΗΠΑ, Ιαπωνία, Κορέα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Αυστραλία και Βραζιλία.