Το νέο Mobile Office για iPhone

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

Το Office Mobile δίνει στους χρήστες iPhone τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση, να προβάλουν και να επεξεργάζονται τα έγγραφά τους από οπουδήποτε! Τα τελευταία έγγραφα που εργάστηκαν είτε από τον υπολογιστή, είτε από το τηλέφωνο θα ενημερώνονται αυτόματα εδώ!

Από την αρχική σελίδα θα μπορεί ο χρήστης εύκολα να μετακινηθεί μεταξύ των πρόσφατων εγγράφων, να ανοίξει κάποιο έγγραφο από τις θέσεις αποθήκευσης, να δημιουργήσει ένα νέο έγγραφο του Office, αλλά και να ενημερώσει τις ρυθμίσεις του.

Το Word, το Excel, το PowerPoint

Το Word έχει βελτιστοποιηθεί για iPhone οθόνη καθιστώντας τα έγγραφα του χρήστη να φαίνονται μεγάλα. Μπορείτε να διαβάσετε, να επεξεργαστείτε και να δημιουργήσετε νέα έγγραφα του Word. Με το Office Mobile, τα βιβλία εργασίας, τα φύλλα εργασίας, τα γραφήματα, τα διαγράμματα και τα γραφικά SmartArt έχουν διαμορφωθεί, ώστε να χωρέσουν στην οθόνη του iPhone. Το να φτιάξει κανείς την παρουσίασή του, με το Mobile Office για το iPhone γίνεται πιο εύκολο. Μπορείτε να δείτε τις διαφάνειες σας και να επεξεργαστείτε τις σημειώσεις του ομιλητή, να μετακινήσετε και να αποκρύψετε διαφάνειες, αλλά και να κάνετε αλλαγές κειμένου απευθείας από το τηλέφωνό σας.

Μια ματιά σε μερικές από τις δυνατότητες του Office Mobile στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε παρακάτω αναλυτικά το δελτίο Τύπου με οδηγίες, απαντήσεις σε απορίες, αλλά και παραδείγματα εδώ.