Το Mint App σε Windows 8.1 και Windows Phone

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

Η Microsoft ανακοίνωσε την νέα της εφαρμογή Mint, η οποία είναι διαθέσιμη και οι χρήστες μπορούν να τη κατεβάσουν στα Windows 8.1 και στα Windows Phone.

Το Mint είναι μια εφαρμογή με την οποία οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν πιο οργανωμένα τους οικονομικούς τους λογαριασμούς σε ένα μέρος. Αυτό γίνεται μόλις ο χρήστης συνδέσει τους λογαριασμούς του στην εφαρμογή, τότε οι συναλλαγές του αρχίζουν να εμφανίζονται καθώς επεξεργάζονται.

Ακόμα, το Mint App παρέχει στους χρήστες ένα live up-to-date πληροφορίες σχετικά με τους χρηματοοικονομικούς λογαριασμούς τους, υπενθυμίσεις για νομοσχέδια και εξατομικευμένες συμβουλές. Επιπλέον, τους δίνεται η δυνατότητα να συνδεθούν σε περισσότερους από 2000 διαφορετικών τραπεζικών λογαριασμών, πιστωτικών καρτών, δανείων, επενδύσεων και να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο μέσω του Live Tiles.
Τέλος, η εφαρμογή αυτή επιτρέπει σους χρήστες να παρακολουθολύν τους λογαριασμούς του οποιαδήποτε στιγμή μέσω των Windows Phone, tαblets και laptops, καθώς επίσης, τη παρακολούθηση των δαπανών αφου οι συναλλαγές κατηγοριοποιούνται αυτόματα με αποτέλεσμα η διαχείριση των χρημάτων να απλοποιείται και οι χρήστες να οργανώνουν τα οικονομικά τους εύκολα.