Το ανανεωμένο Google Play

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

Το επανασχεδιασμένο κατάστημα Play Google για Android κινητά και tablets είναι απλό και το σημαντικότερο, σας βοηθά να ψυχαγωγηθείτε γρήγορα!

Είτε έχετε τη διάθεση να ακούσετε το νέο άλμπουμ του Justin Timberlake, είτε να διαβάστε τα τελευταία μπεστ σέλερ του Harlan Coben, είτε να ανακαλύψετε ένα νέο παιχνίδι για να παίξετε, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε την αναζήτησή του εύκολη και γρήγορη.

Ο νέος σχεδιασμός επικεντρώνεται σε μεγαλύτερες εικόνες που μοιάζουν να... ξεπηδούν από τη σελίδα. Το περιεχόμενο είναι ομαδοποιημένο ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε μια εφαρμογή ή να διαβάσετε ένα περιοδικό. Όσο κατεβαίνετε στη σελίδα, νέες συστάσεις εξακολουθούν να εμφανίζονται έτσι ώστε να υπάρχει πάντα περισσότερο υλικό για να δείτε και να εξερευνήσετε. Υπάρχει απλοποιημένη αγορά ώστε να μπορείτε εύκολα να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και να απολαύσετε ενοικίαση ταινιών ή κάτι άλλο.

Το επανασχεδιασμένο Google Play store app ξεκινά για τηλέφωνα και ταμπλέτες που τρέχουν Android 2.2 (Froyo) και άνω. Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πρέπει να το δούνε τις επόμενες εβδομάδες. Ετοιμαστείτε για ένα απλούστερο Google Play.