Τέλος η Nintendo στη χώρα μας

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

Η Nortec SA, ανακοίνωσε πριν από μερικές μέρες με ένα δελτίο τύπου την λήξη της σύμβασης της με την Nintendo, πράγμα που σημαίνει πως μετά από 20 έτη δεν θα υπάρχει η εταιρεία στην χώρα μας.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν θα υπάρξει κάποια σύμβαση με μια άλλη εταιρεία, ούτε το τι θα συμβεί από το νέο έτος με τις εγγυήσεις κλπ.

Η επίσημη ανακοίνωση:

"Αγαπητοί Συνεργάτες και Φίλοι,

Όπως γνωρίζετε όλοι, η Nortec Multimedia άντεξε την αδυσώπητη οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα τα τελευταία 6 χρόνια. Ακόμα και σήμερα η εταιρία παραμένει αδάνειστη και υγιής.

Όμως, μια σειρά σημαντικών εμπορικών θεμάτων που έχουμε με τη Nintendo μας υποχρεώνουν να βάλουμε ένα τέλος σ’ αυτή τη μακροχρόνια συνεργασία. Ως εκ τούτου, με την παρούσα και προς μεγάλη μας θλίψη σας ενημερώνουμε ότι η συνεργασία μας με τη Nintendo τελειώνει στις 31-12-2015.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους συνεργάτες μας για την εγκάρδια και συνεχή υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά στους καταναλωτές και οπαδούς των προϊόντων μας. Επίσης, ευχόμαστε θερμά στη Nintendo τα καλύτερα για τα μελλοντικά της σχέδια και δραστηριότητες στην Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκανική".