Περισσότερες δημοφιλείς εφαρμογές στο Windows Store

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

Περισσότερες δημοφιλείς εφαρμογές θα είναι σύντομα διαθέσιμες στο Windows Store και στο Windows Phone Store! Κάθε χρήστης θα έχει την δυνατότητα να κατεβάσει εύκολα τις νέες εφαρμογές στον υπολογιστή, στο κινητό ή στο tablet του.

Χαρακτηριστικά μερικές από αυτές:

- Το Foursquare, μια εφαρμογή αποκλειστικά για tablet με Windows 8, που θα βοηθάει στην ανεύρεση διαφόρων τοποθεσιών και σημείων ενδιαφέροντος και θα δίνει πληροφορίες για τις δραστηριότητες που μπορεί να κάνει κάποιος σε αυτές.

- Η εφαρμογή OpenTable θα προσφέρεται για κρατήσεις θέσεων σε επιλεγμένα εστιατόρια μέσα από το PC ή το tablet κάθε χρήστη. Ενώ θα δίνεται και η δυνατότητα αναζήτησης των γνωστών και δημοφιλέστερων εστιατορίων, καθώς και το καθημερινό μενού που προσφέρουν.

- Το Rockmelt είναι μια εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης και προβολής φωτογραφιών, βίντεο και διαφόρων ιστοριών που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

- Μέσα από την εφαρμογή Rhapsody μπορεί κάποιος να αναζητήσει και να ακούσει μουσικά κομμάτια τις επιλογής του από παλιές και νέες συλλογές. Επιπλέον προσφέρονται χαρακτηριστικά όπως semantic zoom και pinning tracks σε μουσικά άλμπουμ και λίστες αναπαραγωγής.

- Η εφαρμογή της Disney που θα περιέχει παιχνίδια με γνωστούς ήρωες από παραγωγές της Disney, όπως το Avengers Initiative, το Monsters University, το Temple Run: Oz, το Wreck It Ralph και το Toy Story Smash It!