Νέο εργαλείο για Comments στο Youtube

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

Το Youtube εγκαινιάζει σήμερα ένα καινούργιο εργαλείο για την διαχείριση των comments, απο την πλευρά όμως, των δημιουργών. Δηλαδή, με το συγκεκριμένο εργαλείο, ο δημιουργός του video μέσω ενός κεντρικού inbox μπορεί να δεί όλα τα σχόλια που έχουν γίνει πάνω σε αυτό.

Με την επιλογή comments, οι δημιουργοί των βίντεο έχουν την δυνατότητα να μεταβαίνουν σε μια καινούργια σελίδα, όπου βρίσκονται όλα τα σχόλια συγκεντρωμένα.  Με αυτό τον τρόπο, μπορούν και πάλι να διαχειριστούν τα σχόλια τους, διότι με την προσθήκη των Google+ Comments τα σχόλια έρχονταν ως ειδοποιήσεις στους δημιουργούς, αφαιρώντας τους έτσι την δυνατότητα διαχείρισης των εισερχόμενων comments.

Χρησιμοποιώντας αυτή την σελίδα, τώρα οι δημιουργοί των βίντεο μπορούν να ανιχνεύσουν γρήγορα διάφορες παρατηρήσεις ή και ακόμη να αφαιρέσουν γρήγορα κάτι που θεωρούν προσβλητικό.Το καινούργιο inbox διαιρείται σε περιοχές για τις παρατηρήσεις που έχουν δημοσιευτεί, για τα εν αναμονή σχόλια και για τα σχόλια που έχουν χαρακτηριστεί ώς spam.