Νέες εφαρμογές για WindowsPhone

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

Από πέρσι το AppCampus έχει κυκλοφορήσει πάνω από 40 τίτλους εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα smartphones και τώρα παρουσιάζει άλλες 5 free εφαρμογές για συσκευές WindowsPhone.

Το AppCampus είναι ένα πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα στους προγραμματιστές να δημιουργούν τις δικές τους εφαρμογές για mobile συσκευές. Όλες οι εφαρμογές του AppCampus βρίσκονται στην συλλογή AppCampus Showcase.

Foundbite

Το Foundbite αποτελεί ένα οδηγό εξόδου, ο οποίος παρουσιάζει σημεία και εικόνες από διάφορους προορισμούς και αξιοθέατα που μπορεί ένας χρήστης να επισκεφθεί και τα οποία βρίσκονται σε μικρή απόσταση από αυτόν. Ακόμα, κάθε χρήστης έχει την δυνατότητα αποστολής του εκάστοτε σημείου ενδιαφέροντος σε κάποιο φίλο του μέσω του Facebook ή του Twitter.

ArtGuru

Το ArtGuru λειτουργεί σαν ένας ξεναγός μέσα σε οποιοδήποτε μουσείο. Η εφαρμογή παρέχει ψηφιακή ξενάγηση και εσωτερικές οδηγίες για το κάθε δωμάτιο του μουσείου και επιπλέον, με τη χρήση της κάμερας, μπορούν να ληφθούν επιμέρους λεπτομέρειες για κάποιο συγκεκριμένο έργο.

Rayzit

Το Rayzit είναι μια messaging εφαρμογή με αρκετά διαφορετική χρήση από τα κοινά chat message. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να στέλνει μηνύματα στους πλησιέστερους χρήστες της περιοχής που βρίσκετε, χωρίς να χρειάζεται να τους γνωρίζει εκ τον προτέρων. Οι χρήστες  μεταξύ τους μπορούν να μοιράζονται συνομιλίες, μουσική και βίντεο και κυρίως δίνετε η δυνατότητα να μπορούν να μείνουν ανώνυμοι.

The Machine

Το «The Machine» είναι ένα απλό game App, το όποιο προσομοιώνει την διαδρομή μιας σταγόνας μελανιού μέσα σε έναν εκτυπωτή. Σκοπός του χρήστη είναι να ελέγξει τη σταγόνα αποφεύγοντας τυχόν παγίδες και ένα πλήθος σχεδίων εκτύπωσης.

TipRanks

Το TipRanks είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για να βοηθήσει τον ενδιαφερόμενο χρήστη να κρίνει αν κάποιος πάροχος είναι έμπιστος με βάση τα rates το ιστορικό και τις επιδόσεις των κορυφαίων αναλυτών που θα μπορούσε να τον κάνει να σκεφτεί παραπάνω πριν προχωρήσει σε περαιτέρω ενέργειες