Νέες βελτιώσεις για το OneDrive

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

To OneDrive ανανεώθηκε με περισσότερες δυνατότητες στο διαδίκτυο και νέα έκδοση για τα Android smartphones και tablets.Η Microsoft φέρνει βελτιώσεις σύμφωνα με αιτήσεις που δέχθηκε από τους χρήστες της υπηρεσίας. Οι αλλαγές που έγιναν αφορούν τις φωτογραφίες όπου η εμφάνιση τους έγινε πιο προσιτή στο μάτι καθώς έχει αυξηθεί το μέγεθος των μικρογραφιών και τα video με τις φωτογραφίες εμφανίζονται μαζί.
Ακόμα όσον αφορά τις φωτογραφίες η Microsoft δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να επιλέξει μία φωτογραφία για να εμφανίζεται ως μικρογραφία στον αντίστοιχο φάκελο. Τα video που δημοσιεύει ένας χρήστης μπορούν πλέον να εμφανίζονται αυτόματα στο Facebook χωρίς να χρειαστεί να γίνουν ξανά αναδημοσίευση.
Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα πλέον να μπορείτε να προσθέτετε περισσότερα αρχεία σε μία συλλογή χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε νέα συλλογή από την αρχή.Οι αλλαγές επεκτείνονται και στην νέα έκδοση του OneDrive για τα Android με τη δυνατότητα κοινής χρήσης αρχείων και φακέλων πιο εύκολα, την επεξεργασία των κοινόχρηστων ιδιοτήτων, τη μαζική λήψη αρχείων, τη μετακίνηση και την ταξινόμηση αρχείων και φακέλων.