Νέα updates για καλύτερη οργάνωση του inbox από την Cloud Magic

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

Η Cloud Magic εισήγαγε ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται «cards», το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να οργανώσουν και να διαχειριστούν καλύτερα τα μηνύματα που έχουν στο email τους.

Tο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι μια υπηρεσία που αποτελεί συχνά  σημείο εκκίνησης για αρκετά επαγγέλματα.Όπως παραδείγματος χάριν, για δουλειές όπως η τεχνική υποστήριξη ή για την προώθηση προϊόντων ή και ακόμα για διάφορες υπηρεσίες εξυπηρέτησης. Πολλές φορές, η εξυπηρέτηση ή η διεκπεραίωση ενός έργου  είναι κάτι που είναι δύσκολο να γίνει από μια κινητή συσκευή, λόγω της περιορισμένης οθόνης και λόγω των πολλών εναλλαγών των πολλαπλών app. To χαρακτηριστικό «cards» αναμένεται να καταφέρει να αντιμετωπίσει μια σειρά από περιπτώσεις χρήσης, είτε αυτό είναι η δημιουργία επαφών, είτε μετατρέποντας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε χώρο δημιουργίας εργασιών, είτε για την αποθήκευση κειμένου ή για την σύνδεση με άρθρα για αργότερη ανάγνωση.

Η πρόσβαση στο  «cards»,  γίνεται με ένα  διπλό χτύπημα στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μόνο με ένα άγγιγμα στο μικρό εικονίδιο δίπλα στο όνομα του αποστολέα.Οι χρήστες θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν μια σημείωση στο Evernote , η ακόμη και να αποθηκεύσουν δεδομένα τους σε υπηρεσίες Cloud με πολύ απλό και αυτοματοποιημένο τρόπο.
Η νέα εφαρμογή είναι διαθέσιμη τώρα για τόσο iOS και Android.