Νέα styling εφαρμογή WearToday για iOS

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

H νέα εφαρμογή WearToday δίνει την δυνατότητα στο χρήστη να φωτογραφίσει την τρέχουσα ενδυμασία του (outfit) και στην συνέχεια σχολιάζοντας την εμφάνισή του να την αναβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Προκειμένου κάποιος  να κάνει post μια εμφάνιση του στην  WearToday πρέπει αρχικά να πραγματοποιήσει πολλές διαφορετικές λήψεις ώστε να επισημάνει διάφορα μέρη στο ντύσιμο του, και φυσικά θα πρέπει να επισημάνει και τα διάφορα εμπορικά σήματα που τυχόν φοράει .Υπάρχει ένα ειδικό εργαλείο αυτόματης περικοπής που βοηθάει στην σωστή παρουσίαση των ρούχων. Ο χρήστης οφείλει να έχει επισημάνει τουλάχιστον ένα εμπορικό σήμα στην φωτογραφία που έχει ανεβάσει στην εφαρμογή. Στην συνέχεια μετά την δημοσίευση, στην WearToday, Instagram, το Twitter ή το Facebook, στην φωτογραφία θα φαίνονται όλα τα μέρη της εμφάνισης του στο  πάνω στο αριστερό μέρος και οι ετικέτες στα δεξιά.

Το επόμενο βήμα της WearToday είναι δώσει στους χρήστες την δυνατότητα να μπορούν να αγοράσουν τα ρούχα που βλέπουν στην εφαρμογή,μέχρι και να προσφέρει on-demand συμβουλές μόδες.

Τέλος, επειδή η εφαρμογή βρίσκεται ακόμα σε πειραματικό στάδιο όσοι χρήστες επιθυμούν να αποκτήσουν την εφαρμογή χρειάζεται να κάνουν εγγραφή  με τον αριθμό τηλεφώνου τους και τον λογαριασμό τους στο Instagram, έτσι ώστε κάθε φορά που θα ανεβάζουν μια καινούργια εμφάνιση τους, να εμφανίζεται στα άτομα που τους ακολουθούν ως push notification.