Νέα εφαρμογή Discovery News και Discovery Channel

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

Το Discovery News είναι γνωστό σε όλους. Πλέον είναι διαθέσιμο στο κινητό από το Store των Windows δωρεάν και μπορεί κάθε χρήστης να διαβάζει όλες τις ιστορίες και όλα τα θέματα που διαθέτει το Discovery News.

Τα θέματα της εφαρμόγης ανανεώνονται συνεχώς και υπάρχουν σε 7 κατηγορίες: Tech, Space, Human, Earth, History, Animals και Adventure. Ο 
χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να δει φωτογραφικό υλικό όπως και να παρακολουθήσει επεισόδια μέσω του Discovery Channel app. 
Αν όμως κάποιος θέλει ακόμα περισσότερες ιστορίες και γεγονότα στο κινητό του απο το Discovery News αυτό είναι πολύ εύκολο χάρη στο 
Discovernator.

Τα θέματα της εφαρμόγης ανανεώνονται συνεχώς και υπάρχουν σε 7 κατηγορίες: Tech, Space, Human, Earth, History, Animals και Adventure. Ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να δει φωτογραφικό υλικό όπως και να παρακολουθήσει επεισόδια μέσω του Discovery Channel app.

Αν όμως κάποιος θέλει ακόμα περισσότερες ιστορίες και γεγονότα στο κινητό του απο το Discovery News αυτό είναι πολύ εύκολο χάρη στο Discovernator.