Νέα αναβαθμισμένη έκδοση για το iWork

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

Η Apple, σήμερα κυκλοφόρησε μια σειρά από updates για την εφαρμογή iWork , σε όλες τις πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένου του OS X, iOS και iCloud στο διαδίκτυο.

Τα updates που πραγματοποίησε περιλαμβάνουν την προσθήκη κάποιων εργαλείων που βοηθούν στην εύκολη και γρήγορη επεξεργασία εγγράφων. Πιο συγκεκριμένα έκαναν προσθήκες για περισσότερες επιλογές ευθυγράμμισης .  Αναλυτικότερα για Mac, πρόσθεσαν έναν κατακόρυφο χάρακα, για iOS, πρόσθεσαν ένα ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο το οποίο ουσιαστικά προσφέρει αυτοδυναμία στην εφαρμογή. Οι συγκεκριμένες προσθήκες έχουν σαν στόχο να  βοηθήσουν τους χρήστες που επιθυμούν να χρησιμοποιούν iWork για το iCloud για επεξεργασία διάφορων εγγράφων ,παρουσιάσεων ή υπολογιστικών φύλλων.

Επιπλέον μια ακόμη προσθήκη είναι η προστασία των εγγράφων με κωδικό πρόσβασης. Χρησιμοποιώντας την  iCloud beta έκδοση του iWork είναι πολύ πιο εύκολο στο χρήστη να επανεξετάσει το κοινόχρηστο περιεχόμενό του στο διαδίκτυο, χάρη στην νέα δομή όλων των εγγράφων, υπολογιστικών φύλλων και παρουσιάσεων. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν, την προβολή του τοπίου και την επεξεργασία των φύλλων σε αριθμούς για IOS και συντομεύσεις πληκτρολογίου που βοηθούν στην πιο γρήγορη και οργανωμένη επεξεργασία εγγράφων.