Νέα αναβαθμισμένη έκδοση του Internet Explorer 11

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

Η Microsoft ανακοίνωσε την ανανεωμένη έκδοση του Internet Explore 11 το οποίο είναι διαθέσιμο στα Windows 8.1 Update και Windows Phone 8.1, καθώς επίσης και στα Windows 7.

Στον Internet Explore 11 θα περιλαμβάνονται ενιαίες λειτουργίες τόσο για τις εκδόσεις desktop όσο και για τις mobile, έτσι ώστε να χρήστης να απολαμβάνει την ίδια εμπειρία από οποιαδήποτε συσκευή. Πιο συγκεκριμένα, στην έκδοση IE11 για συσκευές με λειτουργικό Windows Phone 8.1 θα προσφέρεται η δυνατότητα συγχρονισμού των tabs με την desktop έκδοση μέσω της υπηρεσίας Onedrive. Ακόμα, θα υπάρχει η δυνατότητα "καρφιτσώματος" κάποιου tab σε Live Tile της αρχική οθόνης για γρήγορη πρόσβαση, δυνατότητα περιήγησης σε Private mode και νέο reading view για ευκολότερη ανάγνωση και υποστήριξη φωνητικών δεδομένων.

Η νέα έκδοση του Internet Expolre 11 για Windows 8.1 προσαρμόζει τη κάθε εικόνα ανάλογα ποια συσκευή χρησιμοποιεί ο χρήστης, τον αριθμό των tabs που εμφανίζονται, το μέγεθος της γραμματοσειράς και ελέγχει μόνο του, αν θα φαίνεται σε full-screen ή σε παράθυρο, ανάλογα με το μέγεθος της συσκευής και το τρόπο με το οποίο την κρατά ο χρήστης.