Ο Άγιος Βασίλης τώρα live στο κινητό σου

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

Για να μπορείς να δεις που ακριβώς βρίσκεται ο Άγιος Βασίλης και τι δώρα μοιράζει, η Google δημιούργησε το Santa Tracker.

Τι δώρα μεταφέρει το έλκυθρο του Άγιου Βασίλη, από ποιες χώρες έχει περάσει και σε ποιες αναμένεται να πάει σε λίγες ώρες; Το Santa Tracker σου δίνει την ευκαιρία να μοιράσεις τα δώρα μαζί με τον Άγιο Βασίλη σε πραγματικό χρόνο, να δεις φωτογραφίες και να μάθεις όλες τις πληροφορίες που θέλεις για τα μέρη που θα επισκεφθεί. Μέχρι και τη Πρωτοχρονιά, μπορείς να συντονιστείς στο τηλέφωνό σου ή στο tablet σου και να πιάσεις δουλειά με τον καλό μας Άγιο Βασίλη.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη απο το Android, απο το Android app, το Google Earth και το Google maps ώστε να διανύσεις μαζί του όλα τα 
χιλιόμετρα.Τι δώρα μεταφέρει το έλκυθρο του Άγιου Βασίλη, από ποιες χώρες έχει περάσει και σε ποιες αναμένεται να πάει σε λίγες ώρες; Το Santa Tracker σου δίνει την ευκαιρία να μοιράσεις τα δώρα μαζί με τον Αγιο Βασίλη σε πραγματικό χρόνο, να δεις φωτογραφίες και να μάθεις όλες τις πληροφορίες που θέλεις για τα μέρη που θα επισκεφθεί. Μέχρι και τη Πρωτοχρονιά, μπορείς να συντονιστείς στο τηλέφωνο σου ή στο tablet σου και να πιάσεις δουλειά με τον καλό μας Άγιο Βασίλη. 

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη απο το Android, απο το Android app, το Google Earth και το Google maps ώστε να διανύσεις μαζί του όλη τη διαδρομή.