Δωρεάν το Microsoft Office 2010 Starter Edition

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

Η Microsoft δεν μας έχει συνηθίσει ομολογουμένως σε τέτοιες κινήσεις, όμως πρόσφατα μας εξέπληξε! Απανταχού λάτρεις της σουίτας Office, χαρμόσυνα νέα! Το Microsoft Office 2010 διατίθεται δωρεάν σε έκδοση Starter Edition.

Όσοι δεν έχετε αγοράσει ήδη την δημοφιλέστατη σουίτα της Microsoft, όσοι χρησιμοποιείτε άλλες σουίτες ανοιχτού κώδικα, (είτε γιατί δεν μπορείτε να αγοράσετε το Microsoft Office, είτε γιατί θέλετε να έχετε γνήσιο λογισμικό), η Microsoft κυκλοφόρησε το Office 2010 σε μια ειδική έκδοση, ονόματι Starter Edition, με σκοπό να αντικαταστήσει το Microsoft Work...

Το Microsoft Office 2010 Starter Edition περιέχει το Microsoft Word και το Microsoft Excel αλλά με περιορισμένες δυνατότητες βέβαια, ενώ έχει ακόμα και το Powerpoint αλλά με περιορισμό ανάγνωσης μόνο. Το λογισμικό απαιτεί λειτουργικό Microsoft Windows Vista ή Microsoft Windows 7.

Αρνητικό ομολογουμένως δεν υπάρχει, μιας και η μόνη διαφορά (αν εξαιρέσουμε τις βασικές λειτουργίες που υπερκαλύπτουν το μέσο χρήστη) είναι οι μικρές διαφημίσεις στο κάτω δεξιά μέρος, που για να είμαστε ειλικρινείς μετά από μερικά ανοίγματα περνάνε απαρατήρητες!

Κατεβάστε ελεύθερα λοιπόν την έκδοση του Microsoft Office 2010 Starter Edition, από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft!

Funny thing... Σε Windows 8 Developers Preview, βγαίνει το εξής μήνυμα: Παρακαλώ αναβαθμίστε τα Microsoft Windows, σε Vista ή 7... Ε;