Ήρθε το appstore του Pebble για IOS

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

To νέο appstore Pebble είναι η πρώτη ανοικτή πλατφόρμα για την ανταλλαγή εφαρμογών και από σήμερα θα είναι διαθέσιμη στους χρήστες αρκεί να υπάρχει συσκευή IOS.

Το νέο appstore λειτουργεί με οποιαδήποτε Pebble τρέχει OS έκδοση 2.0 το οποίο θα ζητήθει στον χρήστη να εγκαταστήσει στη συσκευή όταν κάνει λήψη και να εγκαταστήσει την ενημέρωση Pebble app. Η ενημερωμένη αυτή έκδοση εισάγει ένα app και watchface δίσκο διαχείρισης που επιτρέπει στο χρήστη να δει τι υπάρχει ήδη στο Pebble του, διαθέτει εφαρμογές ενημέρωσης ώστε να λειτουργεί με το SDK 2.0, υπάρχουν εφαρμογές κατηγορίας και η κατηγορία watchface μπορεί να οργανωθεί ανάλογα με τη δημοτικότητα τους, τη πρόσφατη πείρα ή τις προσωπικές
επιλογές.

Επίσης, η Pebble watchface παρέχει μεγάλη χρησιμότητα καθώς ο δείκτης της μπαταρίας και η συνδεσιμότητα συναγερμού απώλειας όταν απομακρυνθεί ο χρήστης από το τηλέφωνο του είναι σαν ένα μετρητή βημάτων μέσω μιας οθόνης XP και δίνει ασφάλεια του συστήματος. Σύντομα θα είναι διαθέσιμο και στους χρήστες του Android.