Ήρθε η βελτιωμένη έκδοση της εφαρμογής Camera360

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

Η τελευταία έκδοση της εφαρμογής συνδυάζει ένα βελτιωμένο επίπεδο σχεδιασμού με νέα χαρακτηριστικά που βοηθούν τους χρήστες να αποθηκεύσουν τα δεδομένα τους αλλά και να επεξεργαστούν τη φωτογραφία τους εύκολα.

Σε προηγούμενες εκδόσεις του Camera360 App υπήρχαν διάφορα προβλήματα, όπως προ-εγκατεστημένες λειτουργίες που έκαναν την εφαρμογή πιο δύσκολη στη χρήση της. Αυτό το πρόβλημα αποφάσισαν οι προγραμματιστές του app να λύσουν, μειώνοντας τον αριθμό των προ-εγκατεστημένων χαρακτηριστικών. Έτσι αν κάποιος θέλει να προσθέσει, επιπλέον λειτουργίες στην εφαρμογή του μπορεί να τις κατεβάσει δωρεάν από το Effects store. Με αυτές τις αλλαγές η Camera360 app είναι πιο φιλική προς το χρήστη και ταχύτερη στη φόρτωση.

Η Camera360 περιλαμβάνει τέσσερις λειτουργίες που δίνουν τη δυνατότητα στο χρήστη να επεξεργαστεί την εικόνα του με το καλύτερο τρόπο. Αυτές είναι, το EasyCam που ανιχνεύει αυτόματα το τύπο της φωτογραφίας που βγάζει κάποιος (παράδειγμα μια νυχτερινή λήψη) και προσαρμόζει τις ρυθμίσεις, η δεύτερη λειτουργία είναι τα Effects, που μπορεί να προσθέσει στην εικόνα του διάφορα φίλτρα. Η τρίτη είναι το Selfie και η τέταρτη το Glossy που εξομαλύνει κηλίδες και σκιές για τις Selfie φωτογραφίες.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε iOs και Android συσκευές, καθώς επίσης δίνεται και η δυνατότητα στο χρήστη να κάνει λογαριασμό στην υπηρεσία Cloud του app για την αποθήκευση φωτογραφιών συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που δεν έχουν τελειώσει την επεξεργασία τους.