Η νέα ενημερωμένη έκδοση Vevo για iOS εφαρμογές

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

Ξεκίνησε, σήμερα, να λανσάρεται η ενημερωμένη έκδοση του Vevo για iOS app, προσφέροντας στους χρήστες μια νέα σχεδιασμένη αρχική σελίδα, καθώς επίσης, και την πρόσβαση σε ζωντανά μουσικά κανάλια της εταιρείας.

Το νέο update της εφαρμογής παρουσιάζει καινούργια feeds που αφορούν καλλιτέχνες, βίντεο και λίστες αναπαραγωγής. Ακόμα, η εταιρεία πρόσθεσε και δυο επιπλέον κανάλια σε ζωντανή Vevo τηλεόραση. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τη βελτιωμένη πλοήγηση μέσα από το μενού των επιλογών το οποίο μπορεί να ξεκινήσει με το άγγιγμα ενός κουμπιού στην οθόνη αφής. Όλα αυτά θα είναι διαθέσιμα για iPad, iPhone και iPod Touch.

Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να προσθέσουν και να επεξεργαστούν τα βίντεο σε μια λίστα αναπαραγωγής ή να τα μοιραστούν στα κοινωνικά δίκτυα μέσω κουμπιών που είναι ενσωματωμένα στο app.Η ενημερωμένη έκδοση θα είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ, Αυστραλία, Βραζιλία, Καναδά, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Πολωνία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο.