Η εφαρμογή Fresh Paint τώρα στα Windows 8.1 και Windows phone

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

Τώρα όλοι οι χρήστες των Windows 8, Windows 8.1 και Windows phone έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν της ικανότητες τους στην ζωγραφική και να δημιουργήσουν τους προσωπικούς τους πίνακες μέσω της εφαρμογής Fresh Paint app.

Στα πλαίσια θετικών σχολίων που απέσπασε το Fresh Paint app από την πρώτη του κυκλοφορία πριν ένα χρόνο, η Microsoft αποφάσισε να διαθέσει την εφαρμογή στην έκδοση των Windows 8, ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για τις εκδόσεις Windows 8.1 και Windows Phone όπως ανακοίνωσε χθες. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη από το Windows Store με νέα βελτιωμένα χαρακτηριστικά και δυνατότητες.

Το Fresh Paint app αφορά μια εφαρμογή ζωγραφικής όπου μέσα από διάφορα εργαλεία, όπως καμβά, πινέλα, φίλτρα και μεγάλες παλέτες από χρώματα, παρέχει την δυνατότητα προσομοίωσης δημιουργίας πινάκων ζωγραφικής σε ένα αρκετά ρεαλιστικό περιβάλλον. Η εφαρμογή διαθέτει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά προσομοίωσης όπως για παράδειγμα, την φυσική συμπεριφορά ροής των χρωμάτων και την χρωματική διαβάθμιση καθώς το πινέλο ζωγραφίζει πάνω στον καμβά. Επίσης, η εφαρμογή έχει την δυνατότητα να μετατρέπει φωτογραφίες σε σκίτσα και ζωγραφιές διαφόρων ειδών, ενώ μέσα από φίλτρα μπορεί να της μετατρέπει σε πραγματικά έργα τέχνης.