Χριστούγεννιατικος οδηγός δώρων

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

Χριστούγεννιατικος οδηγός δώρων, για να βγείτε απ τη δύσκολη θέση του ψαξίματος για το κατάλληλο δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο.

1. Time-it T-Block Full Black Watch

Με λιγότερο από $ 200 μπορείτε να πάρετε το παραπάνω ρολόι έχει ρετρό αίσθηση αλλά και μοιάζει σαν να βγήκε από κάποιο πίνακα πλακέτας υπολογιστή καθώς ζούμε σε κοινωνία της πληροφορίας. Το ρολόι δείχνει την ώρα με το φωτισμό από μια σειρά κόκκινα LEDs. Επίσης, υπάρχει με μπλε και κίτρινο λουράκι.

2. Udoo Raspberry Pi/Arduino Mashup

Με $ 99 μπορείτε να κάνετε χαρούμενο ένα μαστροχαλαστή. Το Udoo Raspberry Pi / Arduino τρέχει δική του έκδοση  Linux και μπορεί να ελέγξει άμεσα μια σειρά εξειδικευμένων ψηφιακών και analog I/O θυρών. Είναι μια πειραματική πλακέτα που σας επιτρέπει να φτιάξετε το δικό σας πρόγραμμα στο Raspberry Pi, είναι καταπληκτική διασκέδαση ιδίως  όταν ξεκινήσετε να αναβοσβήνετε τα πρώτα LEDs.

3. The Trebuchette

Αν ο φίλος σας είναι πολεμοχαρής ή έστω του αρέσουν από παλιά να κάνει συλλογή από στρατιωτάκια τότε αυτός ο επιτραπέζιος καταπέλτης θα είναι θείο δώρο! Κοστίζει  $ 39.95 Το DIY kit είναι κατασκευασμένο από ξύλο και έρχεται σε κομμάτια που χρειάζεστε να τα συναρμολογήσετε.

4.Parrot A.R.Drone 2.0

Στη χειρότερη περίπτωση, το Parrot ARDrone 2.0 είναι ένα φανταστικό παιχνίδι. Στην καλύτερη περίπτωση, είναι μια συσκευή που παρουσιάζει στις μάζες την έφεση των κηφήνων. Το Parrot ARDrone είναι ένας πλήρως ικανός κηφήνας, είναι σε θέση να φθάσει σε απίστευτα ύψη και ταχύτητες και ελέγχεται από smartphone. Υπάρχουν στατιστικά μάθησης και είναι σίγουρα είναι υπαίθριο παιχνίδι. Παρόλα αυτά, μετά από 30 λεπτά παιχνιδιού, θα έχετε το drone στα ύψη, όπως σαν να ελέγχετε από το Skynet. Είναι ένα φανταστικό δώρο για εσάς ή τους συγγενείς σας.Κοστίζει $299.

5. IOGEAR GearPower

$ 20 - $ 50
Το  IOGEAR GearPower ειναι ενας φορτηστης μπαταριων για smartphones
έχει δύο εξόδους USB, επαναφορτίζεται από microUSB έχει μόνο ένα κουμπί που δίνει την εντολή για τη φόρτιση αλλά εμφανίζει και την εναπομένουσα χωρητικότητα της μπαταρίας. Το καλύτερο από όλα,είναι ότι αυτή η μπαταρία είναι συχνά πάμφθηνη από την Amazon και έρχεται σε διάφορα μεγέθη. Το 11.000 mAh έχει χαμηλό κόστος στα $ 28.99 από την Amazon, ενώ για  7.000 mAh και για 2.400 mAh έκδοσης είναι επίσης σχετικά φθηνό.

6. FitBit Force

Ειναι ένας tracker για την υγεία είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα συνδεδεμένο βηματόμετρο δεν θα σας αναγκάσει να χάσετε βάρος αλλα μέσω αυτού μπορείτε να προγραμματίσετε τον τρόπο που δουλεύεται ή κινήστε στη καθημερινότητα. Είναι στο τέλειο μέγεθος κοστίζει $ 129. Η μπαταρία διαρκεί πάνω από μια εβδομάδα και λειτουργεί και ως ένα απλό ρολόι.

7. PhotoJojo Smartphone Lens Sampler

Μπορείτε να βάλετε όσα φίλτρα και εφέ σε μια φωτογραφία, όπως θέλετε. Πολύ απλά αγοράζοντας έναν απ αυτούς τους φακούς και να τους προσαρμόσετε πάνω στο Smartphone με τι βοήθεια ενός μαγνητικού δαχτυλιδιού. Είναι το τέλειο δώρο για αυτούς που αγαπούν να απαθανατίζουν τις καθημερινές στιγμές τους. Κοστίζει $49.99.