Έρχονται τα Office Online με περισσότερες δυνατότητες

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

Η ομάδα των Office Online ανακοίνωσε πως σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμα τα ενημερωμένα Office με βελτιωμένα χαρακτηριστικά που θα βοηθήσουν τον χρήστη στην υλοποίηση οποιασδήποτε δουλειάς.

Τα Office Online που περιλαμβάνονται στα updates είναι το Excel Online που θα παρέχει τη δυνατότητα σε κάποιον να εισάγει νέα σχόλια, καθώς επίσης να επεξεργαστεί και να διαγράψει τα υπάρχοντα σχόλια. Επίσης, προστίθεται τώρα και η νέα λειτουργία Tell me η οποία επιτρέπει στο χρήστη να ζητήσει από το Word διευκρινίσεις για το πως κάνουν κάτι και να του εμφανιστεί μια drop-down λίστα, ώστε να μπορεί να εκτελέσει την ενέργεια αμέσως. Στο Word Online θα μπορούν οι χρήστες να κάνουν σχόλια και αλλαγές ταυτόχρονα με άλλα άτομα. Ακόμα πιο βελτιωμένο παρουσιάζεται το Power Point με το οποίο κάποιος θα μπορεί να φτιάχνει τα κείμενά του σε διαφάνειες και να έχει κατευθείαν το τελικό αποτέλεσμα, όπως επίσης πλέον, θα μπορεί να ενσωματώσει κάποιο βίντεο από το Youtube. Το OneNote τώρα προσφέρει τη δυνατότητα της εκτύπωσης αλλά και την ικανότητα ο χρήστης να μεγιστοποιεί την εικόνα που διαβάζει ανεξάρτητα από ποια συσκευή ή browser χρησιμοποιεί.

Τέλος, τα Office Online θα είναι διαθέσιμα σε όλους τους browsers και όσοι χρησιμοποιούν Chrome θα είναι σε θέση να προσθέσουν το Word on-line, POwerPoint και OneNote σε απευθείας σύνδεση on-line στο Chrome App, ώστε να δημιουργήσουν νέα έγγραφα του Office σε απευθείας σύνδεση.