Έρχεται το νέο YouTube Streaming για Android

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

Μία νέα υπηρεσία streaming μουσικής YouTube θα οικοδομήσει η Google η οποία θα είναι για Android και θα ονομάζεται "Music Pass".

Η υπηρεσία αυτή θα περιέχει κώδικα(μέσω του Android Police) και θα λειτουργεί με offline αναπαραγωγή, θα υπάρχει φόντο και θα μπορεί κάποιος ενώ χρησιμοποιεί άλλες εφαρμογές να ακόυει και μουσική χωρίς διαφημίσεις.Η διαφόρα με το Google Play Music του All Access είναιότι θα μπορεί κάποιος να αποθηκεύει βίντεο και μάλιστα για 48 ώρες σε ανάλυση (360p) ή HD(720p). To πόσο θα κοστίσει η συνδρομή δεν έχειδιευκρυνιστεί ακόμα αλλά η Google εργάζεται πολυ σοβαρά για να βγει αυτή η εφαρμογη πολύ σύντομα.

Η Google έχει στη κατοχή της δύο υπηρεσίες μουσικής αλλά αυτό δεν φαίνεται να δημιουργεί σκέψεις για την μη εφαρμογή αύτης της υπηρεσίας.Η υπηρεσία αυτή θα περιέχει κώδικα(μέσω του Android Police) και θα λειτουργεί με offline αναπαραγωγή, θα υπάρχει φόντο και θα μπορεί κάποιος ενώ χρησιμοποιεί άλλες εφαρμογές να ακόυει και μουσική χωρίς διαφημίσεις.Η διαφόρα με το Google Play Music του All Access είναι ότι θα μπορεί κάποιος να αποθηκεύει βίντεο και μάλιστα για 48 ώρες σε ανάλυση (360p) ή HD(720p). To πόσο θα κοστίσει η συνδρομή δεν έχει διευκρυνιστεί ακόμα αλλά η Google εργάζεται πολυ σοβαρά για να βγει αυτή η εφαρμογη πολύ σύντομα.