Έρχεται το νέο Playstation 3

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

Σε μια κίνηση που δεν περιμέναμε, η Sony επανακυκλοφορεί την κονσόλα της σε τρίτη έκδοση (πρώτη φορά), με νέο ακόμα πιο κομψό σχεδιασμό στις 28 Σεπτεμβρίου.

Η κονσόλα θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις: των 500giga και 12giga. Επίσης με την ανακοίνωση της, μας ενημερώνει για πρώτη φορά ότι θα υπάρχει σκληρός δίσκος (των 250giga) ως περιφερειακό!

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:

Με όλα τα αγαπημένα σας εκπληκτικά παιχνίδια και χαρακτηριστικά σε νέο κομψό σχέδιο, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να αποκτήσετε το δικό σας PlayStation 3.

Το PlayStation 3 προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού και οικιακής ψυχαγωγίας σε ασυναγώνιστη τιμή και εντυπωσιακό σχέδιο που σίγουρα θα τραβήξει πολλά βλέμματα.

Διαθέσιμο από τις 28 Σεπτεμβρίου 2012, το νέο σύστημα PS3 προσφέρει 500 GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ θα κυκλοφορήσει σύντομα και σε έκδοση των 12 GB, εξαιρετικά φιλική προς το πορτοφόλι σας. Έτσι, είτε θέλετε άμεση πρόσβαση για ξεχωριστά βράδια με την οικογένειά σας, γεμάτα διασκέδαση είτε θέλετε να γεμίσετε το σύστημά σας με άφθονο φανταστικό περιεχόμενο, έχουμε το κατάλληλο PS3 για εσάς.

Η νέα κονσόλα σας προσφέρει πλήρη ευελιξία για να διαμορφώσετε την εμπειρία σας PS3 ώστε να ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες σας: ξεκινήστε με το μοντέλο 12 GB και, στη συνέχεια, αυξήστε τη χωρητικότητά σας συνδέοντας έναν ειδικό σκληρό δίσκο 250 GB. Πρόκειται για ένα από τα απίθανα περιφερειακά αξεσουάρ που θα κυκλοφορήσουν μαζί με τη σειρά των απαραίτητων αξεσουάρ, όπως η κάθετη βάση που προσφέρει περισσότερες λύσεις για τον τρόπο εμφάνισης του PS3.

Με αφορμή τη νέα κυκλοφορία, το PlayStation Store θα αποκτήσει νέα εμφάνιση για το PS3 από τον Οκτώβριο του 2012, για να βρίσκετε και να κατεβάζετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο ακόμα πιο εύκολα από την άνεση του καναπέ σας.