Έρχεται το Google Mine;

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

Το Google Mine φημολογείται ότι θα είναι η νέα υπηρεσία της Google! Λέγεται ότι θα επιτρέπει το διαμοιρασμό όχι της ψηφιακής, αλλά της φυσικής ιδιοκτησίας. Οι χρήστες θα καταχωρούν τα φυσικά τους αντικείμενα και θα μοιράζονται αυτή την εμπειρία με τους φίλους τους, παρακολουθώντας ταυτόχρονα και αυτά που μοιράζονται εκείνοι.

Η ιδέα του Google Mine επικεντρώνεται στο να φανερώσουν οι χρήστες τα ενδιαφέροντα τους όσον αφορά μία σειρά από αντικείμενα που έχουν στην κατοχή τους ή θέλουν να αποκτήσουν και να τα μοιραστούν με τους φίλους τους στο Google+.

Η υπηρεσία Mine περιορίζεται σε εσωτερικές δοκιμές για την ώρα από την Google, αν και ο κολοσσός δεν έχει επιβεβαιώσει την προσπάθεια. Εκπρόσωπος δήλωσε ότι η εταιρεία «πάντα πειραματίζεται» με νέα χαρακτηριστικά, αλλά δεν έχει τίποτα να μοιραστεί «αυτή τη στιγμή».

Πρόκειται για μία εφαρμογή που μελλοντικά να δώσει πολύτιμα στοιχεία στη Google για προσωπικές προτιμήσεις χρηστών της. Η υπηρεσία θα διαθέτει ένα 3D Viewer που θα απεικονίζει τα υπάρχοντα του χρήστη και θα παρέχεται τόσο για desktop όσο και για Android συσκευές.