Εφαρμογή Outlook Web App για iPhone και iPad

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

Η Microsoft προχώρησε στην διάθεση τις νέας εφαρμογής Outlook Web App σε iPhone και iPad για όλους τους συνδρομητές του Office 365 που συμπεριλαμβάνει Online συναλλαγές.

Η εφαρμογές OWA για iPhone και OWA για iPad κατασκευάστηκαν για να προσφέρουν όλα τα χαρακτηριστικά υπηρεσιών email, ημερολογίου και επαφών του Outlook Web App, αλλά με επιπλέον δυνατότητες που μέχρι τώρα ήταν εφικτές μονό μέσω ενσωμάτωσης ξεχωριστών εφαρμογών στα κινητά τηλέφωνα. Μερικές νέες δυνατότητες που συμπεριλαμβάνονται στις εφαρμογές OWA είναι η ενεργή ειδοποίηση για εισερχόμενα email με push notifications, η υπενθύμιση εργασιών ακόμα και όταν η εφαρμογή είναι κλειστή και η φωνητική αναγνώριση για αποστολή email. Μια ακόμα επιπλέον δυνατότητα είναι η απομακρυσμένη διαχείριση στοιχείων των email και calendar της συσκευής, που επιτρέπει, για παράδειγμα, την διαγραφή δεδομένων σε περίπτωση που η συσκευή χαθεί.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την δυνατότητα χρήσης των εφαρμογών OWA είναι η συνδρομή στο Office 365 με τη δυνατότητα Online συναλλαγών. Οι χρήστες των iPhone και iPad μπορούν να κατεβάσουν τις νέες OWA εφαρμογές στην συσκευή τους απευθείας από το Apple App Store.